Persberichten district Rijn&Venen, 09.00 uur

Utrecht, 16-03-2006

Alcoholcontrole

MONTFOORT- Op donderdagochtend werd van 00.00 uur tot 00.45 uur een alcoholcontrole gehouden op de M.A Reinaldaweg. In totaal werden 10 automobilisten gecontroleerd en niemand had teveel gedronken.

Te veel

ABCOUDE- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 02.50 uur werd de 40-jarige man uit Abcoude gecontroleerd op de Hoogstraat. Hij bleek te veel te hebben gedronken en blies op het bureau 250 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Betast

MIJDRECHT- Op woensdagavond werd een vrouw betast door een onbekend persoon. Omstreeks 21.45 uur liep de vrouw over de Prinses Margrietlaan en werd hier plotseling in haar bil geknepen door een onbekend gebleven persoon. Deze persoon, ongeveer 1.80 lang, getint uiterlijk, blockhead kroeskapsel en gekleed in een grote zwarte jas, verdween vervolgens. De politie is op zoek naar getuigen en die kunnen bellen met 0900-8844, district Rijn&Venen.

Grote mond

MAARSSEN - Op woensdagavond werd een jongen aangehouden omdat hij zich onjuist had gedragen. Omstreeks 18.30 uur werd de 17-jarige jongen uit Maarssen gecontroleerd op de Kaatsbaan. Zijn bromfiets moest mee naar het bureau. Hier was hij het kennelijk niet mee eens en begon bedreigende taal te uiten naar de agent. Hij is vervolgens aangehouden en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Geslotenverklaring

TIENHOVEN- Op dinsdagochtend werd van 08.30 tot 09.00 gecontroleerd op de Griendweg ivm de geslotenverklaring. 12 Bekeuringen werden er uitgeschreven voor men die zich niet aan deze regel hielden.

Controle parkeerschijf
MIJDRECHT- Op woensdag werd van 10.30 tot 13.00 uur gecontroleerd op de parkeerschijf in Mijdrecht. In totaal kregen 30 automobilisten een bekeuring omdat zij de parkeerschijf niet of onjuist gebruikten.