Ingezonden persbericht


F5 Networks benoemt Wim Zandee tot Pre-sales Business Consultant

Amersfoort, 16 maart 2006 - F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), wereldwijd leverancier van oplossingen voor Application Delivery Networking, heeft Wim Zandee benoemd tot Pre-sales Business Consultant. In deze functie is Wim Zandee verantwoordelijk voor de ondersteuning en uitbouw van het partner-, ISP- en telecommunicatiekanaal. Hij zal zich met name richten op Pre-salesactiviteiten.

Wim Zandee heeft ruime ervaring in de ICT-markt. De afgelopen zeven jaar werkte hij in diverse functies bij ISP's en telecomoperators. Zo bekleedde hij de functies van Manager Business Support bij Enertel en Operations & Business Development Manager bij Concepts ICT. Daarvoor werkte Wim Zandee als Senior Network Consultant bij 3Com en in een Pre-salesfunctie op het gebied van netwerkbeveiliging bij Getronics.

"Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor ISP's en telecombedrijven, wilde ik weer voor een leverancier gaan werken", zegt Wim Zandee. "F5 Networks ontwikkelt technologisch geavanceerde producten en is sterk gericht op Application Delivery Networking. Het bedrijf loopt ver voor op de concurrentie. Ik verwacht in mijn functie een bijdrage te kunnen leveren aan het verstevigen van de vooraanstaande positie van F5 in de markt."

Over F5 Networks
F5 Networks is wereldwijd toonaangevend in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. Zo halen bedrijven het maximale uit gedane investeringen. Door intelligentie en beheerbaarheid toe te voegen aan het netwerk, optimaliseert F5 applicaties, waardoor deze sneller werken en minder capaciteit nodig hebben. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbescherming op een intelligente manier en biedt zo applicatiebetrouwbaarheid op één universeel platform. Meer dan 9.000 organisaties en service-providers vertrouwen op F5 voor het draaien van hun applicaties. Het hoofdkwartier van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd in Amersfoort. Meer informatie: www.f5.com.Ingezonden persbericht