Ingezonden persbericht


Persbericht

Unieke samenwerking: HaaglandenKliniek & Meavita

Meavita VoordeelPlanleden en aanvullend verzekerden bij AZIVO ontvangen 15% korting bij HaaglandenKliniek

Den Haag, 16 maart 2006 - HaaglandenKliniek is recent een samenwerking met Meavita aangegaan. Dit houdt in dat HaaglandenKliniek de leden van het Meavita VoordeelPlan en alle aanvullend verzekerden van AZIVO vijftien procent korting aanbiedt. Doel van de samenwerking is: bijdragen aan een compleet en samenhangend pakket aan diensten in de zorg, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan.

Meavita VoordeelPlan
Met het VoordeelPlan ontvangen leden - en tevens iedereen die een aanvullende verzekering heeft bij AZIVO - korting op allerlei diensten op het gebied van gezondheid, gemak, welzijn en comfort, gebruik te maken. Vrij recent is HaaglandenKliniek hieraan toegevoegd. Men krijgt nu standaard 15% korting op alle behandelingen die HaaglandenKliniek verzorgt. Want of men nu jong of oud is, iedereen kan wel eens iets extra's gebruiken.

Meavita, één van de grootste zorgorganisatie in de regio Den Haag en omgeving, bestaat uit Meavita Thuiszorg, Verzorgd Wonen en Opgroeiende Kinderen.

Over HaaglandenKliniek
HaaglandenKliniek is een toonaangevende privé-kliniek in Den Haag en volledig onderdeel van ziekenhuis MCH (Medisch Centrum Haaglanden). De kliniek heeft een Oogheelkundig Centrum voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Daarnaast heeft HaaglandenKliniek een Cosmetisch Centrum voor onder andere ooglidcorrecties, rimpelbehandelingen, borstcorrecties en liposucties, een Dermatologisch Centrum voor onder andere couperose-, pigmentvlekken- en spataderbehandelingen en een Tandheelkundig Centrum voor gebitsrenovatie d.m.v. onder andere tandimplantaten en mondhygiëne. De kliniek heeft een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC)-vergunning. Ingrepen worden door deskundige en ervaren artsen van Medisch Centrum Haaglanden uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur. Zorg en persoonlijke aandacht staan centraal bij HaaglandenKliniek: voor, tijdens én na de behandeling. Meer informatie over HaaglandenKliniek is verkrijgbaar via telefoonnummer: 0800-330 40 50 en op de website: www.HaaglandenKliniek.nl