Ingezonden persbericht


Op donderdag 16 maart organiseert Centrum voor Kennis Communicatie in samenwerking met DHV in het Congrescentrum de Reehorst te Ede alweer de 7de editie van

HET NATIONAAL SUSTAINABILITY CONGRES 2006
Het platform voor duurzaam ondernemen

Het Nationaal Sustainability Congres bewijst elk jaar opnieuw een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de dialoog tussen partijen die zich in Nederland bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bestuurders, managers, beleidsmakers en -uitvoerders van bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden ontmoeten elkaar hier en delen hun ervaringen.

Gedurende deze dag geven keynote sprekers als Ruud Lubbers (minister president van 1982 - 1994 en voormalig Hoge Commissaris voor de vluchtelingen van de Verenigde Naties), Joost van Roost (president-directeur ExxonMobil Benelux) en Herman Mulder (directeur-generaal Group Risk Management ABN-AMRO) hun visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

's-Middags kunnen deelnemers een keuze maken uit de volgende vier themasessies: "Innovatief ondernemen voor duurzame ontwikkeling en armoede bestrijding", "Planet in bedrijf", "Duurzaam inkopen; kansen voor bedrijven" en "Ondernemen en mensenrechten bij outsourcing in China e.a. lage lonen landen".

Aan het eind van de dag nodigen wij alle bezoekers uit om deel te nemen aan de Open Forum Discussie onder leiding van Natascha Kuit, mediavrouw en onder andere politiek redacteur van het NOS-radioprogramma "Met het Oog op Morgen".

Naast het lezingenprogramma is er wederom ruimte voor het bezoeken van de informatiemarkt, waar bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling zich zullen presenteren.

Voor meer informatie en het volledige programma:
www.duurzaam-ondernemen.nl/congres.

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen EUR 395,- (excl. BTW) per persoon. Bij deze prijs zijn koffie/thee, lunch en aperitief inbegrepen. NGO-deelnemers krijgen op aanvraag 50% korting. Ook geldt er (op aanvraag) een speciaal studententarief van EUR 75,- (excl. BTW).
Ingezonden persbericht