Ingezonden persbericht

Persbericht

"Trebled"

Voor de tweede keer in enkele maanden tijd is het TV-producent Dion Graus gelukt een unieke docu-soap te maken.

Na zijn landelijke doorbraak met de productie over het leven van Tweede kamerlid Geert Wilders:
"Wild, Wilder, Wilders", heeft hij de afgelopen maanden de winnaars van het Nationale Songfestival 2006 ongecensureerd mogen volgen. Zowel overdag als 's nachts werden de meiden letterlijk en figuurlijk door Dion en zijn team uitgekleed en heeft hij, tot nu toe, meer dan 50 uur filmmateriaal weten te vergaren. Zo geeft hij een kijkje achter de meest intieme schermen van deze Limburgse meidengroep. Van hun slaapkamers tot de eerste autorijles, van het illegaal posters plakken tot wilde overnachtingen in een camper, ruige autoritten, "vluchten" voor de politie, het ontstaan ven een lied, percussieles en nimmer vertoonde beelden van vrienden, intimi en familie. De première van hun theatertour, hun muzikaal begaafde dieren, van kleedkamers tot badkamers en het toilet, overal waar het bloed niet kruipen kon, kwam deze excentrieke programmamaker.

Wederom wekte Dion Graus de interesse van nationale en internationale TV/radiozenders en de schrijvende pers. Zijn debuutzender TV-Limburg gunde hij de primeur een zeer klein tipje van de sluier op te lichten.

Buiten TV-producent en presentator is Dion Graus dé Dierenambassadeur en momenteel bezig met het oprichten van één centrale organisatie en Europees alarmnummer voor dieren in nood: 113.
Onder het motto: "112 daar red je levens mee! 113 daar red je dieren mee!"

Een organisatie waar Treble zich op haar beurt ook voor gaat inzetten. En daarmee komt hun Europese doorbraak goed van pas!

Onlangs is Dion Graus zelfs een rol aangeboden in een Nederlandse speelfilm die zich afspeelt in een eeuwenoud verleden.

Meer info: Dion Graus Producties 06-30309200