(Golf)baanbrekend: golfen in een bungalow

ProTee United levert golfsimulators aan Golfbungalow BV

ZALTBOMMEL, 20060316 -- Tijdens het drukbezochte Professional Golfers Association(PGA)-congres dat gisteren werd gehouden, introduceerde het bedrijf Golfbungalow BV een nieuwe mogelijkheid om de golfsport te beoefenen: bungalows voorzien van alle gemakken om indoor te golfen. ProTee United levert de golfsimulators die het hart van de bungalows vormen. De eerste orders voor de bungalows zijn inmiddels geplaatst.


Golfen in een bungalow
Het weer in Nederland laat golfen in de buitenlucht niet altijd toe. Bovendien willen veel mensen hun techniek verbeteren. In beide gevallen biedt de golfbungalow uitkomst. Johan de Haas, één van de initiatiefnemers: "De bungalows bieden alle gemakken, zoals klimaatregeling en een comfortabele zithoek. Maar het hart wordt gevormd door een 3D-golfsimulator. Op dat vlak wilden we het beste van het beste bieden. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met ProTee United. Dit bedrijf biedt golfsimulators met ongekende mogelijkheden die je bijna doen vergeten dat je gewoon binnen bent."

Aanvulling op buiten golfen
Het spel binnen is geen vervanging van het golfen op de buitenbaan, maar een aanvulling. Met de golfsimulator van ProTee United biedt de golfbungalow een ruimere keuze aan banen. Daarnaast kunnen gebruikers hun technieken verbeteren in hun eigen tempo, ongeacht de weersomstandigheden. Alle aspecten van golf kunnen worden geoefend en geanalyseerd met behulp van de nieuwste technieken, begeleid door ervaren golfpro's. Een strook van circa 16 m2 putting green en 20 m2 tour fringe maken écht putten en chippen mogelijk, met dezelfde balreactie als op de echte baan.

Over ProTee United en Golfbungalow BV
ProTee United ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het bedrijf biedt o.a. de ProTee Golf Simulator. Daarmee kunnen gebruikers op iedere gewenste locatie golfen op een virtuele driving range of een realistische 18-holes golfbaan, uitgerust met o.a. bunkers, bomen en waterhindernissen. Golfbungalow BV biedt alle Nederlandse golfclubs aan om voor hen de golfbungalow, voorzien van de simulator, te exploiteren. Daarnaast verkoopt het bedrijf de golfbungalow aan particulieren en bedrijven. Meer informatie vindt u op www.protee-united.com en op www.golfbungalow.nl.