Transport Online lanceert: T-O Magazine

DAMWOUDE, 20060316 -- DAMWOUDE ­ Het is een van de weinige dingen die nog ontbrak aan Transport Online: een eigen magazine. Transport Online is een begrip in de transportwereld en dat ligt hem volgens de initiatiefneemster, Esther de Vries, vooral in het feit dat er voor alle betrokkenen gedegen informatie en vertier wordt aangeboden.


T-O Magazine zal op dezelfde wijze gemaakt worden. Het is een fris en vernieuwend online magazine. Er worden serieuze, actuele zaken beschreven maar ook worden de mensen achter het transport aan het woord gelaten.
Zo zal elke maand een ondernemer uit de transportwereld vertellen hoe hij zijn bedrijf runt en wat voor invloed dit op zijn gezinsleven heeft. De transportwereld is nu eenmaal geen 9-5 wereld en daardoor is dat alleen vol te houden wanneer het gezin hier achter staat. Een zeer belangrijk gedeelte van het transport dat de serieuze transportmedia keer op keer laten liggen.
En op deze manier zullen elke maand alle betrokkenen: de chauffeur, de chauffeursvrouw én het chauffeurskind aan het woord komen.

T-O Magazine staat voor Transport Online Magazine en zal elke maand rond de 15e online verschijnen en te lezen zijn via www.t-o-magazine.nl.
Men sluit niet uit dat dit magazine in de toekomst, bij voldoende belangstelling vanuit de transportwereld en dan met name adverteerders, ook gedrukt uitgebracht gaat worden.