Celebs.blog.nl: entertainmentnieuws met een knipoog

AMSTELVEEN, 20060316 -- Het netwerk van www.blog.nl ­ van Blog Online B.V. - breidt donderdag 16 maart 2006 uit met een nieuwe, professionele weblog over celebrities: www.celebs.blog.nl. www.celebs.blog.nl brengt het nieuws uit de wereld van glitz, glamour & gossip nét even anders dan het huidige aanbod van Nederlandstalige weblogs en -sites. De redactie doet niet aan droge nieuwtjes, maar durft stevig stelling te nemen en onderscheidt zich vooral qua originaliteit.


Ruzie langs de zijlijn tussen Katie en Tom, De Hulk in de rechtzaal, Paris' plastic plannen en Puff Daddy over versiertrucs en lichaamshaar. Of de vibrator van Kate Moss. www.celebs.blog.nl gaat de meest ranzige roddel beslist niet uit de weg!

In vijf categorieën (celebs, fashion, music, movies en - jawel - Paris) worden nieuwtjes en geruchten uit de Amerikaanse en Engelse showbiz dagelijks onder de loep genomen.

Iedere vrijdag brengt de tweekoppige redactie een overzicht van al het entertainmentnieuws van de week. Verder zal er veel plaats worden ingeruimd voor links naar vreemde berichten, opmerkelijke filmpjes en bijzondere foto's op andere entertainmentsites.

Uiteraard worden geïnteresseerden uitgenodigd hun - liefst ongezouten - kritiek te spuien. Dit kan eenvoudig door onder de stukjes op 'reageer' te klikken.

www.celebs.blog.nl is een initiatief van journalisten Lenneke Hoope (28) uit Amsterdam en Jaron Reddy (33) uit Haarlem.