Aftrap piratenjaar in Gelredome

Gelredome

http://www.gelredome.nl/

Arnhem, 2006 wordt het jaar der Piraten! De Piraten is hét nieuwe fenomeen op Nederlandstalig muziekgebied en gaat het komende jaar zonder twijfel Nederland veroveren. Op de 14 Piraten Festijnen die in 2006 plaatsvinden worden meer dan 100.000 bezoekers verwacht. Het gaat hier om de grootste Nederlandstalige Tour ooit! Onder de 14 Piratenfeesten zijn 3 Giga Piraten Festijnen. Op dit festijn gaat het hele Piratencircus het stadion in. De aftrap van het Piratenjaar vindt plaats op vrijdag 17 maart 2006 in Gelredome. En er wordt dus gelijk gestart met het Giga Piraten Festijn. Het Gelredome wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Nederland. Het eerste Giga Piraten Festijn in 2006 belooft een happening te worden die niet gemist mag worden. De voorverkoop start zaterdag 19 november.

Meer dan 25 rasentertainers van het levenslied staan vrijdag 17 maart op het podium in Gelredome. Hieronder alleen de toppers in het genre zoals Jan Smit, Jannes, Marianne Weber, Vader Abraham, Emiel Hartkamp en Arne Jansen. Speciaal voor deze avond zal het Giga Piraten Showorkest de artiesten geheel live begeleiden. Er worden nog meer artiesten toegevoegd.
De aankleding van dit Giga Piraten Festijn zal overdonderend zijn, zonder zijn intimiteit te verliezen wat karakteristiek is voor Piraten feesten. Qua podium, geluid en licht wordt flink uitgepakt. De bezoeker waant zich in dezelfde sfeer als een concert van U2 of Madonna! Kortom, alles wordt in het werk gezet om deze happening memorabel en uniek te maken. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Voor het Giga Piraten Festijn zijn zowel sta- als zitplaatsen beschikbaar. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis, de RTV-Oost coryfee.

Kaarten kosten 22,50 euro voor de sta plaatsen en 19,50 euro voor een plek op de tribune. De voorverkoop begint zaterdag 19 november a.s. om 10.00 uur via de Ticketbox (www.ticketbox.nl) en via de website www.gigapiraten.nl.