Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

3e Binnenvaart Innovatiedag in Delft

Rotterdam, 27 februari 2006

Aanmelden Binnenvaart Innovatiedag
17 maart 2006

Op vrijdag 17 maart 2006 zal door het Bureau Innovatie Binnenvaart de 3e Binnenvaart Innovatiedag worden georganiseerd. Het evenement vindt, tussen 9.30 en 17.30 uur, plaats in het Aula Congrescentrum van de Technische Universiteit Delft. Op deze dag zult u als bezoeker, via een vijftiental lezingen en een innovatiemarkt, weer op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op binnenvaartgebied. U kunt zich nu aanmelden voor deze gratis toegankelijke dag via de website van het Bureau Innovatie Binnenvaart (www.innovatie.binnenvaart.nl). Achtergrondinformatie, zoals het dagprogramma en de deelnemers aan de innovatiemarkt, is ook te vinden op deze website.

De Binnenvaart Innovatiedag 2006 biedt u een unieke mogelijkheid om uw kennis op binnenvaart innovatie gebied te verbreden en te verdiepen. Daarnaast stelt deze dag u in staat om in contact te komen met een breed scala aan innovatieve partijen en antwoord te krijgen op uw vragen betreffende nieuwe ideeën en ontwikkelingen in de binnenvaart.

Kortom, u als bezoeker kunt uw voordeel doen met de innovatieve kennis die u op deze dag wordt aangeboden. Wij hopen u dan ook te mogen ontmoeten op de Binnenvaart Innovatiedag 2006 en vertrouwen erop dat u met de opgedane kennis uw profijt kunt doen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Bureau Innovatie Binnenvaart, telefoon: 010-7989830, e-mail: bibdag2006@binnenvaart.nl

Noot voor de redactie (