Extra kaarten beschikbaar Giga Piraten Festijn in Gelredome

Gelredome
http://www.gelredome.nl/

Hellendoorn, dinsdag 7 maart 2006

Massale publieke belangstelling voor Giga Piraten Festijn in Gelredome Extra kaarten vrijgekomen

Arnhem
Op vrijdag 17 maart start het Jaar der Piraten met een Giga Piraten Festijn in Gelredome. Meer dan 40 toppers uit het Piratencircuit en het Nederlandstalige lied staan deze avond op het podium, waaronder Jan Smit, Jannes, Gordon, Gerard Joling, Marianne Weber en Henk Wijngaard. Bovendien worden de artiesten geheel live begeleid door het Giga Piraten Showorkest. De Piraten is hét nieuwe fenomeen op Nederlandstalig muziekgebied en gaat in 2006 zonder twijfel Nederland veroveren. Het Gelredome wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Nederland. Om aan de overweldigende publieke belangstelling te kunnen voldoen heeft de organisatie zowel extra sta- als tribuneplaatsen vrijgegeven voor de verkoop. Deze zijn enkel nog te verkrijgen via Ticketbox.

Tijdens het Giga Piraten Festijn in Gelredome kun je een meer dan 4,5 uur durend muziekspektakel verwachten waarbij je oren én ogen tekort zal komen! Vanaf 18.30 uur is er een extra programma met veel regionale helden en vanaf 19.30 uur start het hoofdprogramma met alle toppers waarbij het Giga Piraten Showorkest voor de spetterende muzikale begeleiding gaat zorgen. De aankleding van dit Giga Piraten Festijn zal overdonderend zijn, zonder zijn intimiteit te verliezen wat karakteristiek is voor Piraten feesten. Qua podium, geluid en licht wordt gigantisch uitgepakt. Alles wordt in het werk gezet om deze happening memorabel en uniek te maken. Het Giga Piraten Festijn mag je niet missen!
De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis, de RTV-Oost coryfee.

Kaarten kosten 22,50 euro voor de sta plaatsen en 19,50 euro voor een plek op de tribune. De voorverkoop loopt enkel nog via de Ticketbox (www.ticketbox.nl).

Einde persbericht

GIGA PIRATEN FESTIJN
Vrijdag 17 maart 2006
Gelredome Arnhem
www.gigapiraten.nl
info@gigapiraten.nl
Deuren open: 17.00 uur
Aanvang extra programma: 18.30 uur
Aanvang hoofdprogramma: 19.30 uur
Einde rond 23.00 uur

De definitieve lijst met artiesten:
29)Jan Smit
30)Jannes
Gerard Joling
32)Gordon
Thomas Berge
Henk Wijngaard
Marianne Weber
Arne Jansen
De Sjonnies
Dennie Christian
Grad Damen
Koos Alberts
Emiel Hartkamp
Harry Slinger
Lucas en Gea
Imca Marina
Jeroen
Jacques Herb
Vader Abraham
Sugar Lee Hooper
Mieke
Maribelle
Bouke
Stef Ekkel
Hans Hulsebosch
Astrid Schuurmans
Elz Bakker
Patrick
Harm Wolters
Martin Dams
René Schuurmans
Michel Exel
Johan Heuser
Willem Barth
Frank van Etten
René Riva
The Spitfires
Presentatie: Willie Oosterhuis