Gemeente Asten


10-03-2006
Vervolg discussiebijeenkomst evenementenbeleid


1. Ondernemersvereniging en Horeca ondernemers De gemeente vindt het van belang om u alsnog de gelegenheid te bieden om uw wensen en bedenkingen omtrent het evenementenbeleid kenbaar te maken.

De discussiebijeenkomst is op vrijdagmorgen 17 maart van 10.00 - 12.00 uur bij Zaal Jan van Hoek aan de Markt.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur Welkom door burgemeester Beenakker

Aansluitend geeft dhr. G. van Oss een toelichting op het evenementenbeleid. Voor de pauze volgt een toelichting op het visiedeel.

11.00 uur Pauze

11.15 uur Vervolg toelichting dhr. G. van Oss, hierbij wordt ingegaan op
het juridische deel van de nota.

12.00 uur Afsluiting door burgemeester Beenakker

Tussentijds wordt u in de gelegenheid gesteld om uw op- of aanmerkingen kenbaar te maken, zodat er een levendige discussie ontstaat.

Alle ondernemers en horeca-ondernemers die hun mening willen geven over het evenementenbeleid, zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.


2. Discussiebijeenkomst met Jeugd en Jongeren in Asten Dat is het hoofdthema van de discussiebijeenkomst die de gemeente op maandagavond 20 maart aanstaande organiseert in jongerencentrum Samsara. Op deze avond staat het evenementenbeleid van de gemeente centraal, maar wordt er ook kort ingegaan op het onlangs vastgestelde Jongeren op Straat protocol.

Doel van de avond is om jouw mening te peilen over het evenementenbeleid in Asten. Jouw inbreng kunnen we dan gebruiken voor de verdere uitwerking van het beleid. Vind je bijvoorbeeld dat er op dit moment genoeg georganiseerd wordt voor jongeren, of juist helemaal niet? En wat is je mening over het soort evenementen, moeten er meer muziekevenementen komen of wil je liever sporten? En zou jezelf een evenement willen organiseren? Dit en nog veel meer onderwerpen komen tijdens deze avond aan de orde.

We starten om 19.30 uur en het programma ziet er als volgt uit: 19.30 uur Opening door wethouder Jac Huijsmans

Korte toelichting op het evenementenbeleid door Guido van Oss

19.55 uur Vier werkgroepen bespreken ieder één thema onder leiding van een gespreksleider;

20.30 uur Samenvatting evenementenbeleid door de gespreksleiders;

20.45 uur Toelichting op het Jongeren op Straat protocol door Dory van Houts;

21.00 uur Vragenrondje en afsluiting (uiterlijke eindtijd 21.30 uur).

Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! We willen je verzoeken je van tevoren even te melden bij jongerenwerker Frans van den Boomen (tel. 06-22784529 of per e-mail bij
frans@opbouwwerkasten.nl) of bij Nicole van Rengs (n.vrengs@asten.nl), zodat we weten hoeveel mensen er aanwezig zijn.