Gemeente Tilburg

Datum
10 maart 2006

Verwijderen bomen Luitenant Wilsstraat

Start werkzaamheden vrijdag 17 maart 2006

Op vrijdag 17 maart 2006 worden in opdracht van de gemeente Tilburg negen bomen verwijderd in de Luitenant Wilsstraat. Het gaat om de bomen aan de zijde met de oneven huisnummers. Hiervoor is een kapvergunning verleend.

Uitvoeringsplanning
Het verwijderen van deze bomen maakt onderdeel uit van het groot onderhoud dat dit jaar wordt uitgevoerd in de Luitenant Wilsstraat. De onderhoudswerkzaamheden worden in de periode mei - juni 2006 uitgevoerd. Vanwege het broedseizoen, dat half maart ingaat, moeten de bomen al eerder worden verwijderd. De nieuwe bomen worden pas in het najaar geplant.
Voordat de onderhoudswerkzaamheden starten, wordt u hier via een bewonersbrief over geïnformeerd.

Onderhoudswerkzaamheden
De totale onderhoudswerkzaamheden die in mei - juni worden uitgevoerd bestaan uit :
. vervangen van het asfalt in de rijbaan door betonstraatstenen;
. herbestraten van de aanwezige drempel;

. vervangen van de tegels in de trottoirs;

. vervangen van de openbare verlichting;

. vervangen van de huisaansluitingen op de riolering;
. versmallen van de parkeerstrook aan de zijde met de oneven huisnummers;
. verwijderen van de negen bomen.;

. plaatsen van zeven nieuwe bomen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
De Luitenant Wilsstraat is, ter hoogte van de werkzaamheden, tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk op vrijdag 17 maart géén auto's te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over het verwijderen van de bomen, dan kunt u contact opnemen met Adri Burgers, toezichthouder. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 93. Hebt u vragen over de totale werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Frank Martens, projectleider. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 87.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --