FietsRAI Innovatie Award 2006

Rai vereniging

Tijdens de Opening van de FietsRAI op vrijdag 17 maart a.s. zal voor het eerst de uitreiking van de FietsRAI Innovatie Award plaatsvinden. De FietsRAI Innovatie Award is een initiatief van de FietsRAI en Stichting VeloNova.

De FietsRAI Innovatie Award is in het leven geroepen om innovatie van producten, ideeën en concepten op fietsgebied te stimuleren. Een vakkundige jury heeft de inzendingen beoordeeld op hun innovatieve karakter. In de jury zitten vertegenwoordigers uit de fietsbranche, redacteuren van fietsvakbladen en deskundigen op het gebied van design.

Op 18 februari jl. heeft er een jurydag plaatsgevonden. De jury heeft uit de 60 inzendingen, 26 producten gekozen uit de volgende categorieën: Onderdelen & accessoires, Kleding, Fietsen, Gereedschappen, (fiets)werkplaatsinrichting, Ontwerpen & Concepten. Deze producten zullen op vrijdag 17 maart a.s. een FietsRAI Innovatie Award ontvangen.

Het hoge aantal inzendingen voor de verkiezing FietsRAI Innovatie Award 2006 toont aan dat productvernieuwing een hoge prioriteit heeft en een continu proces is. De innovaties kunnen tijdens de FietsRAI bekeken worden in de speciale stand van de FietsRAI Innovatie Award. De FietsRAI 2006 vindt plaats van 18 t/m 21 maart a.s. in Amsterdam RAI.

Einde bericht