Diploma Uitreiking RSM MBA 2006 en EMBA 2005

Rsm erasmus university

Rotterdam, NL (9 maart, 2006) Leden van de internationale gemeenschap komen op 17 maart samen in Rotterdam tijdens de diploma uitreiking van de full-time MBA en EMBA afgestudeerden aan de RSM Erasmus University.
Bij deze ceremonie zullen onder andere 14 ambassadeurs van verschillende landen aanwezig zijn als ook directeuren van multinationals.

Ambassadeurs en afgevaardigden van de ambassade van België, Bulgarije, Canada, Egypte, Finland, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Israël, Kazachstan, Peru, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, de Filipijnen en Taiwan, welke staan voor de uitgebreide internationale diversiteit van de studenten, zullen bij de ceremonie aanwezig zijn. Dit maakt het tot één van de meest internationale evenementen van het jaar.

Onder de 500 verwachte gasten bevinden zich sponsoren en directeuren van multinationale bedrijven. Een openingsspeech zal worden gegeven door Susanne Schaffert, die recentelijk is uitgeroepen tot meest succesvolle manager onder de 40 jaar, door het zakenblad 'Junge Karriere'. Susanne Schaffert is hoofd van de oncologieafdeling van het farmaceutische bedrijf Novartis Pharma in Duitsland.

De studenten zijn allen van het Internationale Voltijd MBA programma uit 2006 en van het Executive MBA programma uit 2005. Meer dan 100 kandidaten van de MBA klas 2006 en meer dan 70 van de EMBA klas 2005 zullen afstuderen.

De klassen samen vormen twee van de meest internationale studenten populaties die het MBA programma heeft gekend. Zij staan tevens voor een van de meest ambitieuze groepen studenten van MBA 2006 en 2005 en zullen terugkeren naar het bedrijfsleven met een gemiddelde van zes jaar werkervaring en eerder hoger onderwijs op het gebied van engineering en rechten.
Met een MBA die garant staat voor leiderschapsvaardigheden, kritisch denken en de laatste strategische kennis, zijn deze individuen de aangewezen personen voor managementfunctie op wereldniveau.

De ceremonie wordt gehouden in het Auditorium (Aula) van de Erasmus Universiteit Rotterdam van 13.30 tot 16.30 uur.

De media is van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henric van Ginkel: hginkel@rsm.nl of 010 408 1831.