Nederlandse Moslim Omroep

PERSBERICHT, 17 MAART 2006

-----------------------------------

WATNOU..?! VRIJDAG 17 MAART TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 17 maart is er een weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. De presentatie is in handen van Rinse de Valk en Raja Felgata.

Waarom vinden Marokkaanse jongens Nederlandse meisjes hoeren als ze een vriendje hebben? En waarom eisen ze een maagd voor het huwelijk terwijl ze zelf wel alles mogen uitproberen? Ingeborg Beugel deed onderzoek naar deze vragen voor haar documentaire "Geloof, seks en (wan)hoop" en deelt in WATNOU..?! haar bevindingen over "Clinton"- meisjes en gefrustreerde jongens.

De website Marte Nostro wil oplossingen aandragen voor de problemen in de multiculturele samenleving door een online denktank te vormen voor jongeren die mee willen denken aan een betere multiculti maatschappij. In WATNOU een gesprek met de bedenkster, Xaviera Ringeling.

Natuurlijk ontbreekt ook de mening van columniste Asma Halusi niet en is er live muziek van de Utrechtse rapster Tifèn.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, discussie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Live vanuit Studio AKN in Hilversum. Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!