Microsoft kondigt bedrijfsvisie 'People-Ready' aan

Microsoft corp.

Microsoft kondigt bedrijfsvisie 'People-Ready' aan

NEW YORK, March 16 /PRNewswire/ --


- Bedrijf toont innovatieve software-oplossingen, mogelijk gemaakt door toevoer nieuwe producten.

Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) directeur Steve Ballmer zette vandaag de bedrijfsvisie uiteen hoe mensen met de juiste software de sleutel zijn voor bedrijfssuccessen. Met de naam "People-Ready" is deze bedrijfsvisie de achtergrond van een serie innovatieve oplossingen in nieuwe en bestaande categorieën die Microsoft het komende jaar op de markt wil brengen. Gericht aan meer dan 500 zakelijke klanten bracht Ballmer nieuwe zakelijke oplossingen onder de aandacht en legde uit hoe ze mogelijk worden gemaakt door de integratie van aanstaande bedrijfsversies van het Windows Vista(TM) besturingssysteem, het 2007 Microsoft(R) Office-systeem, Windows Mobile(R) software en de volgende versie van Microsoft Exchange Server, evenals het aanbieden van infrastructuur zoals Windows Server(TM) 2003 en SQL Server(TM) 2005.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000822/MSFTLOGO )

"Twintig jaar geleden deze week werd Microsoft -- gesterkt door ons geloof in de kracht van software om de wereld te veranderen -- geregistreerd als beursgenoteerd bedrijf. People-Ready is een logisch verlengde van onze grondvisie die mensen mondig maakt door software. Vandaag tillen we dit naar een hoger niveau door te laten zien hoe deze tools nu op nieuwe manieren samenwerken om innovatie te versterken en het bedrijf een grotere waarde te bezorgen," aldus Ballmer. "Onze visie wordt gevoed door een serie softwareoplossingen die het resultaat zijn van een R&D-investering van 20 miljard dollar in de afgelopen drie jaar, die nieuwe innovatie in een reeks categorieën voortbrengt. Van zakendiensten tot mobiele werkkracht, van samenwerking tot communicatie en van CRM tot bedrijfszoeken, de mogelijkheid voor software om nog grotere klantenwaarde te leveren is oneindig."

De People-Ready-visie van het bedrijf is gebaseerd op de overtuiging dat mensen de uiteindelijke kracht zijn achter het succes van een bedrijf. Een bedrijf dat People-Ready is, geeft zijn mensen softwaretools die ze in staat stellen over de hele wereld samen te werken, direct contact op te nemen met klanten en ze van dienst te zijn, en processen op intuïtieve wijze te vereenvoudigen en opnieuw uit te vinden. Langs deze lijnen toonde Microsoft nieuwe softwareoplossingen die nog grotere klantenwaarde zullen bieden. Ballmer zei dat in het komende jaar Microsoft zijn productportfolio zal toepassen en gedifferentieerde biedingen zal leveren aan een veel bredere reeks klantenbehoeften in de volgende categorieën:


-- Gelijkgeschakelde communicatie en samenwerking. Microsoft breidt de rijke mogelijkheden van software uit om zakelijke communicatie te verbeteren en te bevorderen. De volgende uitgave van Microsoft Office zal desktopmogelijkheden uitbreiden door middel van nieuwe servertechnologieën. Met Microsoft Office SharePoint(R) Server 2007 maakt Microsoft bijvoorbeeld nieuwe categorieën met gebruiksvriendelijke aanpassingstools mogelijk die zijn ontworpen voor mensen, werkstromen en gemakkelijke integratie van populaire samenwerkingstools zoals wiki's en blogs. Bovendien zullen technologieën als Exchange Server, Microsoft Office Live Communications Server en Microsoft Office Communicator huidige communicatiesilo's (e-mail, telefoon, instant messaging, webconferenties) afbreken en ze samenbrengen in een intuïtieve ervaring die mensen en organisaties helpt om simpel en effectief te communiceren tijdens het naadloos integreren van zakelijke toepassingen en processen.

-- Ondernemingszoektocht. Microsofts technologieën voor ondernemingszoektochten gaan verder dan het in staat stellen van mensen om documenten te creëren door ze de mogelijkheid te bieden de informatie die ze nodig hebben voor succes beter te beheren. Door krachtige nieuwe software-oplossingen die gebruik maakt van de voordelen van de rijkdom van zowel de cliënt als van de server, zoals Windows Desktop Search en Microsoft Office SharePoint Server 2007, zullen mensen directe toegang hebben tot de meest urgente informatie, of die nu op hun desktop, server of in hun bedrijf zit - allemaal vanuit een enkele, intuïtieve en bekende gebruikersinterface.
-- De mobiele werkkracht. De wereld van het werk wordt steeds mobieler. Microsofts uitgebreide aanpak van mobiliteit die apparaten, software en netwerken omvat, geeft antwoord op zakelijke behoeften op een manier zoals geen point solution-provider kan. In het bijzonder verandert de volgende versie van Exchange Server de toegang radicaal door een spraakgestuurd en gelijkgeschakeld messagingplatform te bieden die e-mail, fax en voicemail integreert in de inbox van de gebruiker met ondersteuning voor een verscheidenheid aan cliënten, inclusief traditionele en mobiele apparaten. De integratie tussen Windows Mobile, Exchange Server en 2007 Microsoft Office stelt geheel nieuwe scenario's voor bedrijven in staat om hun werkkracht te veranderen in een mobiele werkkracht zonder additionele serverinfrastructuur te hoeven beheren, dure consultants in te hoeven huren of hun data af te hoeven staan aan derden.

-- Zakelijke informatie. Eén manier om de impact te vergroten die mensen kunnen hebben in een organisatie is hun toegang te geven tot de informatie en het inzicht die ze nodig hebben. Tot nu toe was business intelligence (BI) software te ingewikkeld, te duur en te los verbonden met de softwaretools die mensen iedere dag gebruiken om hun werk te doen, maar dat is aan het veranderen. Microsoft is in belangrijke mate bezig zijn investering in BI met SQL Server als fundament te vergroten, op één lijn te brengen en te verbreden, waarbij Microsoft Office een steeds integralere rol speelt. Bovendien zal grotere integratie tussen de volgende versie van Microsoft Office Excel(R) en SharePoint Server het gemakkelijker maken voor niet-technische gebruikers om toegang te krijgen tot moeilijk te vinden bedrijfsgegevens en ze te analyseren met simpelere tools, inclusief nieuwe visualisatietechnologie. Nieuwe oplossingen, inclusief Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 en verbeteringen aan de bekende software van Microsoft Office Excel, veranderen BI in een standaardtechnologie voor de minst ervaren gebruikers. Dit wordt gedaan door een gemakkelijke gebruikerservaring te leveren om toegang te krijgen tot en te werken met zakelijke informatie, zodat beleidsvormers op ieder niveau binnen een organisatie voor betere prestaties kunnen zorgen.

-- Beheren klantenrelatie (CRM). Met de oplossingenlijn van Microsoft Dynamics(TM) voor zakenmanagement is Microsoft de voorgaande aparte werelden van geautomatiseerde bedrijfsprocessen (zoals CRM en ERP) aan het gelijkschakelen met de wereld van productiviteit. Ontworpen als natuurlijke uitbreiding van Microsoft Office Outlook(R) biedt de gebruikerservaring van Microsoft Dynamics CRM werknemers bijvoorbeeld een bekende en intuïtieve omgeving die erin resulteert dat iedereen in een bedrijf in staat stelt met zulke tools te beginnen om verkoop, diensten en marketingprocessen te beheren. Microsoft CRM past zich ook gemakkelijk aan aan bestaande werkstromen en processen van een bedrijf als direct resultaat van de innovatie die Microsoft heeft toegepast met betrekking tot een dienstengeoriënteerd ontwerp (SOA) en webdiensten. Zo is Microsoft CRM op maat gemaakt om te passen bij de rollen van mensen en tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van bedrijven tegenwoordig.

-- Infrastructuur. Terwijl infrastructuur niet iets is waar werknemers normaal aan denken, is een belangrijk deel van Microsofts R&D de laatste drie jaar gewijd aan het leveren van eersteklas, in veiligheid verbeterde en bestuurbare software en serverinfrastructuur om naadloos veel van de nieuwe innovaties te ondersteunen die later dit jaar op de markt komen. Nieuwe innovatie in de al uitgebrachte SQL Server 2005 en de volgende versie van Windows Server zullen bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen bij het leveren van de ondersteuning voor al deze geïntegreerde oplossingen op een manier die voor werknemers transparant is.

"Het beste uit hun mensen halen is iets waar iedere bedrijfsleider met wie ik spreek aan denkt," aldus Ballmer. "Succesvolle bedrijven begrijpen dat het mensen zijn die voor bedrijfssucces en -groei zorgen. Bij Microsoft begrijpen wij dat en we zijn enthousiast over het idee dat de juiste software de instrumenten kan leveren om werknemers in staat te stellen de krachten achter een bedrijfssucces te worden."

Ballmer zei ook dat het bedrijf zijn wereldwijde verkoop- en marketingorganisatie en zijn wereldwijde partnernetwerk op één lijn zou stellen om de People-Ready-visie uit te voeren. Het bedrijf kondigde ook een serie investeringen aan, inclusief een wereldwijde marketing- en verkoopcampagne van 500 miljoen dollar, die is ontworpen om het zakelijke softwarewaardevoorstel ruim over te brengen. Microsoft maakt het ook gemakkelijker en economischer voor bedrijven om toegang te krijgen tot software die samenwerkt en uitvoerige oplossingen voor hun samenwerking, communicatie en behoeften voor flexibiliteit van het bedrijf mogelijk maakt. De nieuwe aanpak biedt een gemakkelijkere manier voor klanten om software van Microsoft te kopen en te gebruiken, zodat klanten het nu kunnen inzetten wanneer ze willen en het kunnen aanpassen aan hun wensen; te verzekeren dat de tools er zijn wanneer het bedrijf ze nodig heeft; en, makkelijker toegang te krijgen tot meer training en ondersteuning voor nieuwe technologieën, evenals plandiensten voor desktop-deployment.

Zakelijke klanten People-Ready

Ballmer werd bijgestaan door vertegenwoordigers van Bank of America N.A., één van de grootste financiële instellingen ter wereld.

"Bij Bank of Amerika omarmen we de People-Ready-visie, omdat ons succes aangespoord wordt door onze medewerkers die elke dag met klanten werken," zei Tim Huval, directeur van Bank of America's Global Wealth & Investment Management (GWIM) Group. "Eén manier waarop software van Microsoft werknemers helpt succesvol te zijn, is door ons Client Connections-platform, dat onze medewerkers in staat stelt een compleet beeld van onze klanten te krijgen, van bankrekeningen tot aan aandelenportfolio's. Client Connections zorgt voor een grotere tevredenheid bij klanten en medewerkers."

Partnersupport voor het People-Ready-bedrijf

Meer dan 640.000 zakelijke en particuliere partners van Microsoft over de wereld worden gemobiliseerd om klanten te helpen hun status en volgende stappen vast te stellen, om een People-Ready-bedrijf te worden en te bepalen welke oplossingen het best en het meest relevant zijn voor hun behoeften. UGS Corp., een toonaangevende, wereldwijde leverancier van software en diensten voor product life-cycle management (PLM) met bijna 4 miljoen plekken met vergunning en 46.000 klanten wereldwijd, is slechts één van de partners van Microsoft die zich inzet voor deze missie.

"UGS verheugt zich met Microsoft samen te werken om klanten People-Ready-oplossingen te leveren, die specifiek ontworpen en gelijkgeschakeld zijn om bedrijven te helpen met innovaties en de problemen waar zij de meeste waarde aan hechten, op te lossen," aldus Tony Affuso, algemeen directeur van UGS. "Met aantoonbaar de breedste en diepste portfolio van software-aanbiedingen voor zakelijke activiteiten, is dit een geweldige tijd voor Microsoft en zijn partners om inspanningen nieuw leven in te blazen, om mensen zo effectief mogelijk in staat te stellen samen te werken met technologie om voor bedrijfsresultaten te zorgen."

Meer informatie over het nieuwe initiatief kan worden gevonden op

www.peopleready.com .

Microsoft, opgericht in 1975, is de wereldmarktleider in software, diensten en oplossingen die mensen en bedrijven helpen hun volledige mogelijkheden te realiseren.

Over Microsoft EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika)

Microsoft voert zakelijke activiteiten uit in EMEA sinds 1982. In deze regio heeft Microsoft meer dan 12.000 mensen in dienst verdeeld over 55 dochterbedrijven, die producten en diensten leveren in meer dan 139 landen en gebieden.

Dit materiaal is alleen voor informatieve doeleinden bestemd. Microsoft Corp doet afstand van alle garanties en voorwaarden met betrekking tot het gebruik van het materiaal voor andere doeleinden. Microsoft Corp is op geen enkel tijdstip aansprakelijk voor enige speciale, directe, indirecte of voortvloeiende schade, zowel binnen een handeling van een contract, verwaarlozing of overige handelingen ontstaande uit of in verband met het gebruik of presentatie van het materiaal. Niets hierin mag worden geïnterpreteerd als bevatte het enig soort garantie.

OPMERKING: Microsoft, Windows Vista, Windows Mobile, Windows Server, SharePoint, Excel, Microsoft Dynamics en Outlook zijn of geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

De namen van echte bedrijven en producten hierin genoemd kunnen de handelsmerken van hun respectieve eigenaars zijn.

Website: www.peopleready.com
Website: www.microsoft.com