Gemeente Coevorden

Aandacht voor de 50+ automobilist

3Vo, de Verenigde Verkeersorganisatie, bied ouderenverenigingen, instellingen andere geĂŻnteresseerde verenigingen de mogelijkheid om de verkeersregels weer eens op te frissen! Veel mensen van 50 jaar en ouder hebben waarschijnlijk al heel wat jaren een rijbewijs. In al die jaren is er op het gebied van verkeer veel veranderd. Het verkeer is veel drukker geworden, veel wegen, kruispunten en rotondes zijn ingewikkelder geworden. Verkeersregels zijn veranderd of er zijn regels bijgekomen.
Om veilig aan het verkeer deel te nemen is het van belang dat automobilisten op de hoogte zijn en blijven van de verkeersregels en -tekens en weten hoe ze die moeten toepassen.

Heeft uw vereniging interesse in voorlichting over verkeersregels, tijdens een van uw bijeenkomsten? Na afloop van de voorlichting krijgt u ook voorlichtingsmateriaal mee om thuis nog eens goed door te nemen. Neem contact op met Yvonne Boelens van 3Vo district Drenthe, telefoonnummer 0592-312499 of met Harrie Elzer van 3Vo afdeling gemeente Coevorden, 0591-381581.