TNO Arbeid

Gemeenten: Veel werk aan de winkel

Twee businessunits van TNO Kwaliteit van Leven, te weten Arbeid in Hoofddorp en Preventie en Zorg uit Leiden, hebben vandaag hun eerste nieuwsbrief speciaal voor gemeenten uitgegeven. In deze elektronische nieuwsbrief leest u informatie over producten en diensten voor gemeenten geïllustreerd met showcases. Er is ook veel aandacht voor toekomstvisies en nieuwe ontwikkelingen. TNO beoogt een belangrijke partner voor gemeenten te zijn.

Regelmatig wordt TNO betrokken bij vragen van gemeenten. Of het nu gaat om het doorvertalen van consequenties in beleid, organisatie, personeel en burgers of over nieuwe wetgeving, nieuwe verantwoordelijkheden, efficiencyoperaties en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Onze samenwerking met gemeenten leidt tot nieuwe initiatieven en praktische innovaties. TNO is daar uiteraard trots op en draagt dat graag uit.

De elektronische nieuwsbrief bevat interessante informatie en ideeën voor afdelingshoofden Zorg & Welzijn, GGD'n, Werk & Inkomen, GSD'n, hoofden P&O en HR-managers bij gemeenten. Via de website www.tno.nl/gemeenten kunt u de nieuwsbrief lezen en u kunt zich gratis en vrijblijvend aanmelden.

17 maart 2006

Direct naar het bericht: http://www.tno.nl/kwaliteit_van_leven/actueel/tno_nieuws/2006/gemeenten_veel_werk_aan_d/index.xml

info-arbeid@tno.nl
www.tno.nl/arbeid