AutoRai

Chrysler, Jeep en Oscar

(3/17/2006)
Bij de uitreiking van de Academy Awards (Oscars) spelen acteurs en actrices natuurlijk de hoofdrol. Maar om bij de fameuze rode loper van het Kodak Theatre in Hollywood aan te komen heb je natuurlijk wel passend vervoer nodig. En juist daarbij eisten Chrysler en Jeep dit jaar een hoofdrol voor zich op.
Elk jaar kijkt de hele wereld weer reikhalzend uit naar de onafgebroken stroom geblindeerde limoâs, die de filmsterren afleveren bij de beroemdste rode loper van de wereld. Immers: de stars én hun cars zijn dankbare onderwerpen voor de paparazzi. Voor de fotografen is het leven tijdens âOscar Nightâ hard. Vrijwel alle autoâs die voor de rode loper stoppen, zijn geblindeerd waardoor het tot op het laatste moment een verrassing is wie er in zit. Chrysler en Jeep waren dit jaar bijzonder populair. Zo arriveerde Matt Dillon (voor het eerst Oscar-genomineerd) in een âstretched Chrysler 300Câ.

Ladies in Command(er)
De dames kozen voor Oscar Night voor stoer en karaktervol. Rachel Weisz, die was genomineerd voor de beste vrouwelijke bijrol (The Contstant Gardener) maakte haar entree in een gloednieuwe Jeep Commander. Mocht ze volgend jaar ook genomineerd zijn, dan komt ze vast weer in Jeepsâ nieuwste, want op de terugweg zat Oscar naast haar. En aangezien de Commander een zevenzitter is, kan ze rustig nog een paar jaar doorgaan met het oppikken van Oscarsâ¦

Uma Thurman presenteerde dit jaar de Oscar-ceremonie. Ook zij liet zich voorrijden in een Commander en daarmee bewees ze dat ze naast stoere rollen (in Pulp Fiction bijvoorbeeld) ook stoere autoâs aan kan.

BedrijfsautoRAI.nl