Ingezonden persbericht

Grootste Gay Singles Party in Den Haag

Eerste singles party voor homo's en lesbo's

DEN HAAG, 20060223 -- Op vrijdag 17 maart 2006 organiseert Coming Out Events de eerste grote GAY Singles Party in discotheek Asta te Den Haag. Meer dan 1000 vrijgezellen homo's en lesbo's kunnen hier dansen, daten en flirten. Na het succes van de singles feesten onder hetero's is er nu dus ook een voor gays. Volgens de organisatie is er grote behoefte aan single party's voor homo's, zeker in combinatie met speeddating, entertainment en flirt cursussen.


De organisatie heeft naast bekende DJ's voor club en disco muziek ook diverse modeshows, dancers, strippers, lounge en bioscoop (darkroom)ingezet. Uiteindelijk gaat het erom om leuke singles te ontmoeten in een gezellige ambiance.

Zaal 1 de Discotheek
De meest trendy club van Nederland is Asta. In de grote zaal draait DJ Promiss. Er zijn lekkere male dancers en geregeld shows waaronder strippers en kinky modeshows.

Zaal 2 de Lounge
Hier draait DJ Bart de lekkerste Disco hits uit de jaren 70 en 80.

Zaal 3 Speeddate Room
Hier worden Speeddating sessies gehouden. Je spreekt zo'n 20 à 25 mensen afzonderlijk, gedurende 3 minuten. Je krijgt iedereen te spreken. Voorafgaand aan het gesprek noteer je eerst elkaars naam en ticketnummer. Vervolgens kun je in het gesprek van 3 minuten een indruk van elkaar krijgen. Als je je gesprekspartner nog eens wilt zien vul je daarna op je matchkaart discreet een 'ja' in. Wil je dit niet, dan vul je uiteraard 'nee' in. Na afloop nemen we de kaarten in en gaan we kijken of er matches zijn, of te wel 2 x een 'ja'. Is dit het geval, dan krijg je dit binnen 48 uur te horen. Je ontvangt dan elkaars naam, emailadres en telefoonnummer, waarna je zelf een afspraak kunt maken.

Zaal 4 de Bioscoop (de darkroom)
In deze bioscoopzaal kun je de hele avond in en uit lopen terwijl er films worden vertoond. Gezellig samen knuffelen in de bioscoopstoelen en ondertussen kijken naar de film. In de bioscoop kun je drankjes bestellen en in en uit lopen gedurende de hele avond.

Meeting Point:
Wil je afspreken met iemand die je nog niet eerder ontmoet hebt, spreek dan af bij het Meeting Point. Dit is in de lounge van Asta Theater op de 1e etage.

Datum: vrijdag 17 maart 2006

Tijd: 23.00 - 04.00 uur

Locatie: ASTA
Spui 27
2511 BL Den Haag
+31 (0) 70 3644 222

Voorverkoop: 10 euro (toegang vanaf 18 jaar)
Aan de deur: 15,00 euro

Kaartjes bestellen;
- Ticketservice
- Reserveringslijn 0900-3001250
- Postkantoren, GWK, VVV, Free Record Shop
- Online verkoop via de site

Meer informatie:
internet: www.asta.nl
e-mail: info@asta.nl




Ingezonden persbericht