Twee voorlichtingsavonden over het verkiezingsprogramma van PRODI

Bijeenkomsten in Amsterdam en Eindhoven

AMSTERDAM, 20060309 -- Twee voorlichtingsavonden over het verkiezingsprogramma van de centrumlinkse coalitie "L' Unione di Prodi" voor de Italiaanse politieke verkiezingen van 9 April 2006, met de aanwezigheid van de kandidaten Giovanni Pollice, Rosella Benati en Elio Carozza.


Italianen die in het buitenland wonen, zullen dit jaar voor het eerst hun kandidaten voor het Italiaanse parlement kiezen. Daarom organiseert het comité "L'Unione in Nederland" twee bijeenkomsten waarin het programma van de centrumlinkse coalitie "L'Unione di Prodi" wordt gepresenteerd, met bijzondere aandacht voor de punten die betrekking hebben op de situatie van Italianen in het buitenland.
De eerste bijeenkomst met GIOVANNI POLLICE en ROSELLA BENATI zal op vrijdag 17 maart om 19:00 uur bij de Koepelzaal van
FELIX MERITIS Keizersgracht 324 1016EZ Amsterdam plaatsvinden met de deelneming van MAX VAN DEN BERG (delegatieleider van de PvdA'ers in het Europees Parlement en vice-voorzitter van de Europese socialistische fractie (PES) ) en THIJS REUTEN (Amsterdam Gemeenteraadslid- PvdA ).
De tweede bijeenkomst met ELIO CAROZZA zal op vrijdag 24 maart om 19:00 uur bij de NOVOTEL in Eindhoven, Anthony Fokkerweg 101 5657EJ Eindhoven plaatsvinden , met de deelneming van FRANS TIMMERMANS (2de Kamerlid - PvdA) en MARIJE LAFFEBER (Internationaal secretaris van de PvdA).
De meeting zijn voor iedereen en zal in het italiaans besproken.




Comite' voor l'Unione in Nederland