Eerste overnachting in het Huis van de Toekomst

AMSTERDAM, 20060313 -- Vrijdag 17 maart vindt de eerste overnachting plaats bij Living Tomorrow Amsterdam; het Huis van de Toekomst. De winnaar van de Living Tomorrow ontwerpwedstrijd zal samen met zijn partner van vrijdag op zaterdag als eerste overnachten in het meest futuristische huis van Nederland.


Overnachting
De winnaar van de wedstrijd zal starten met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dit zal hij per waterfiets doen aangezien zijn winnende idee, Future Culture, erop gericht is om zelf energie bij elkaar te sporten. Hierna zal hij in de Future Pub van Living Tomorrow, vergezeld door zijn vrienden, een borrel houden met aansluitende rondleiding door het huis. De tour eindigt in de Keuken van de Toekomst waar een eigen chefkok met zijn brigade een exclusief 3-gangen diner zal bereiden. Een sommelier zorgt voor passende wijnen waarna de winnaar het luxueuze huis als eerste zelf mag uitproberen.
Het huis beschikt over de nieuwste technologische snufjes en is uitgerust met alle mogelijke luxe. Vervolgens krijgt hij de kans de unieke slaapcocons uit te proberen. Als afsluiting staat de prijswinnaar op met champagne en een luxe ontbijt.

Ontwerpwedstrijd
Living Tomorrow organiseerde in samenwerking met Nobiles Media en haar Participanten van het Kantoorforum; LogicaCMG, HP, Gispen, Van Geel Legrand, Philips en 3M een ontwerpwedstrijd voor studenten. Het onderwerp van de wedstrijd was, 'Hoe werk jij in de toekomst?'. Het Kantoorforum streeft naar een actieve samenwerking en een gezamenlijke visie m.b.t. de werkomgeving van de toekomst. Dit initiatief heeft als doel studenten te betrekken bij de ontwikkeling van hun eigen toekomst.

Living Tomorrow
Living Tomorrow is een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst kunnen verbeteren.
Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen worden geobserveerd en vertaald naar realistische en herkenbare toepassingen in het complex. 80% van de getoonde oplossingen zijn marktrijp, 20% zijn visies naar de toekomst toe.

Voor de Participanten is Living Tomorrow een neutraal innovatieplatform, waar een 40-tal toonaangevende bedrijven, nationaal en internationaal, samenwerken aan innovatie- en synergie?n. Dit met als doel een levendige discussie op gang brengen met consumenten en bedrijven om te leren wat zij belangrijk vinden in hun toekomstig leven. Op die manier laat het project niet alleen zien wat er mogelijk is met de techniek en diensten van vandaag en morgen maar nodigt het de bezoekers ook uit tot een gedachtewisseling hierover.




Living Tomorrow