De WOLFFKRAN-groep breidt uit in Nederland

Wolffkran

De WOLFFKRAN-groep breidt uit in Nederland

'S-HERTOGENBOSCH, Nederland, March 17 /PRNewswire/ --
Nederlandse bouwondernemers kunnen sinds 1 maart 2006 WOLFF-hijskranen nu ook direct bij de nieuwe Nederlandse vestiging van de 150-jarige Duitse traditionele fabrikant van hoogwaardige hijskranen in 's-Hertogenbosch kopen of huren. De opening van het centraal gelegen Nederlandse filiaal is de toegang tot een langdurige binding aan deze markt, die als volgende stap geldt in de opbouw van een eigen landsbedrijf.

Met deze stap gaat WOLFFKRAN onder de nieuwe leiding van een Duits-Zwitserse ondernemingsgroep verder op de ingeslagen weg van internationalisering door de bouw van eigen vestigingen. Als enige toonaangevende fabrikant volgt WOLFFKRAN deze strategie, waarbij vooral de klanten profiteren van eerste klas advies en begeleiding en een op de klant toegespitste dienstverlening. Bovendien ontstaan er door het directe contact met de fabrikant ook kostenvoordelen voor de klant. De oprichting vindt plaats op een tijdstip waarop de WOLFFKRAN-dealer zijn terugtrekking van de Nederlandse markt had aangekondigd.

Dr. Peter Schiefer, verantwoordelijk voor de toekomstoriëntatie van de WOLFFKRAN-groep, zei: "WOLFFKRAN is als eerste klas fabrikant uitstekend gepositioneerd voor de internationale navraag. Onze frequentiegeregelde aandrijvingen en sturingen zijn wat betreft snelheid en betrouwbaarheid hét kenmerk van de sector. De onovertroffen bouwtechniek alsook de ontwikkelingswerkzaamheden op het gebied van staal staan in het teken van de continue optimalisatie van transport en montage-demontagetijden. WOLFFKRAN heeft bovendien bijzondere ervaring en vaardigheden in huis op het gebied van maatoplossingen en kan daarom aan elke aanvraag van wat voor omvang dan ook individueel voldoen."

In de persoon van Dr. Helmut Schneider neemt een ervaren medewerker en managementkracht de leiding over de activiteiten in 's-Hertogenbosch op zich. Bovendien woont Dr. Schneider al verscheidene jaren in Nederland.

Contact:

WOLFFKRAN Nederland
Dr. Helmut Schneider
Bruistensingel 108
H.Schneider@wolffkran.de
5232 AC s`-Hertogenbosch
Tel. +31-(0)73-640830-0
Fax +31-(0)73-640830-1