Na 80 jaar nu ook Zwitsal voor volwassenen

Sara lee

PERSBERICHT
17 maart 2006

Na tachtig jaar uitsluitend producten voor baby's en kinderen gemaakt te hebben, komt Zwitsal nu ook met een reeks producten voor volwassenen. Onder de naam Zwitsal Mama brengt het bekendste babymerk een lijn op de markt die de zwangere huid verzorgt. Niet alleen zijn de ingrediënten goed voor de huid; met de herkenbare babygeur van Zwitsal kan de aanstaande moeder alvast wegdromen bij de gedachte aan haar baby.

Zwangere vrouwen anno 2006 beleven hun zwangerschap heel intens. Ze genieten van het in verwachting zijn en de verbintenis met de baby in de buik, maar willen tegelijk strijden tegen de fysieke gevolgen van diezelfde zwangerschap. Ze zoeken naar manieren om zich gevoelsmatig te verbinden met de baby én ze willen de zwangerschap zo mooi mogelijk doorkomen. Zwangere vrouwen beseffen dat een goede huidverzorging daarbij essentieel is. Oók voor na de zwangerschap.

Daarom ontwikkelde het babymerk voor Zwitsal Mama producten die zorgen voor een blijvend gezonde huid, met de geur van Zwitsal baby. In Zwitsal Mama zitten onder andere jojoba-olie, karité boter, vitamine e en amandelolie. Stuk voor stuk ingrediënten waarvan bekend is dat ze heilzaam werken voor de gespannen huid. Ze hebben een verzachtende werking, versoepelen de huid en houden de huid mooi. Net als bij Zwitsal baby zijn de Zwitsal Mama producten mild en ph neutraal.

De Zwitsal Mamalijn bestaat uit buikbalsem, borstencrème, firming body gel-crème en bad & douche crème. Zwitsal Mama wordt geïntroduceerd op de negen-maanden-beurs in de Amsterdamse RAI. Vanaf week 23 zal Zwitsal Mama in de winkel te krijgen zijn.