Ingezonden persbericht


Wandelende mobiele telefoons op de Erasmusbrug

Mowbli's gaan voor Guinness Book of Records

Rotterdam, 17 maart 2006 - Aanstaande zaterdag overspoelen 150 wandelende mobiele telefoons de Erasmusbrug. The Phone House opent op die dag zijn 150e filiaal op de Lijnbaan in Rotterdam en laat dit niet ongemerkt aan de Maasstad voorbijgaan. Een groep van 150 Mowbli's - de levensgrote mobiele telefoonmascotte van The Phone House - doet een poging om in het Guinness Book of Records te komen en steekt massaal om 11.30 uur de Erasmusbrug over.

Na de recordpoging flyeren de Mowbli's met unieke loten op en rond de Lijnbaan. Om 15.00 uur vindt hier een grootse loting plaats op de Lijnbaan en maakt iedereen met een flyer kans op een van de 150 knallende prijzen, waaronder een vakantie voor het hele gezin naar Eurodisney.

CliniClowns neemt om 14.30 uur een cheque van The Phone House in ontvangst. The Phone House draagt de CliniClowns, de organisatie die zieke kinderen in ziekenhuizen bezoekt om de dag met hen lachend door te brengen, een warm hart toe. Vanaf 10.30 uur vindt er een ballonnenwedstrijd 'door kinderen voor kinderen' plaats bij 15 verschillende filialen van The Phone House door heel Nederland. Daarbij doneert The Phone House per filiaal 1 euro per afgelegde kilometer aan CliniClowns voor de ballonnen die uiteindelijk de grootste afstand afleggen.

Over The Phone House

The Phone House is de grootste onafhankelijke winkelketen voor mobiele telecommunicatie in Nederland en Europa, met meer dan 1.600 winkels in tien landen (Duitsland, Zweden, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland). De keten levert alle merken mobiele telefoons en accessoires, en alle netwerken. Bij het bedrijf werken ruim 12.250 mensen. Zij verkopen meer dan 6,5 miljoen aansluitingen per jaar en behalen gezamenlijk een omzet van circa 3,3 miljard euro. Voor de komende jaren is het doel van The Phone House om de succesformule verder uit te bouwen en zo de nummer 1-positie als de grootste Europese winkelketen voor mobiele communicatie verder te versterken.

Voor meer informatie en / of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Stella Jansen

Telnr.: 030 65 65 070

E-mail: thephonehouse@lvtpr.nl