Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB voor het tweede jaar op rij één van de
'100 companies that matter most in Knowledge Management'

ZyLAB's platform voor informatietoegang biedt meest geavanceerde benadering voor het archiveren, vinden en delen van informatie op papier, in elektronische bestanden, e-mail en multimedia

Amsterdam - 20 maart 2006 - ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions - is wederom opgenomen in de prestigieuze '100 companies that matter most in Knowledge Management'-lijst van KMWorld Magazine. Dit is een jaarlijkse lijst met organisaties die een rol spelen in de creatie en evolutie van de markt voor kennismanagement door consistente innovatie van technologieën, producten en diensten.

"Deze lijst is opgesteld als erkenning voor een aantal van de organisaties die toonaangevend zijn in de kenniseconomie", aldus Hugh McKellar, hoofdredacteur van KMWorld. "Het biedt de basis voor een bredere discussie over kennismanagement. Uiteraard lopen de selectiecriteria uiteen, aangezien ook de erkende technologieën verschillen. Alle bedrijven die in de lijst zijn opgenomen delen in ieder geval de volgende eigenschappen: creëren, herdefiniëren of verbeteren van een markt en het tonen van de mogelijkheid flexibel te innoveren om in te spelen op de marktbehoefte. De lijst wordt gedurende een jaar opgesteld via een informele samenwerking met leveranciers, analisten en collega's. ZyLAB heeft een plek op deze markt veroverd door papier-intensieve organisaties een robuust platform voor toegang tot informatie te bieden."

De ZyIMAGE-productreeks is eenvoudig te integreren met standaard toepassingen op het gebied van records management, case management en workflow. Gebruikers kunnen hierdoor volledige audit-trajecten voor belangrijke gegevens (inclusief e-mail en bijlagen, papieren en elektronische bestanden) beheren, doorzoeken en creëren.

"We zijn er trots op wederom te zijn opgenomen in de lijst van KMWorld, een van de autoriteiten op het gebied van kennismanagement", aldus dr. Johannes Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "Voor ons is het belangrijk dat we op deze lijst staan, aangezien veel van onze klanten en mogelijke klanten deze publicatie lezen om meer inzicht te krijgen in de industrietrends en marktleiders."

De complete lijst van 100 ondernemingen wordt gepubliceerd in het maart-nummer van KMWorld en is te vinden op www.kmworld.com/Articles/ReadArticle.aspx?ArticleID=15156

Over KMWorld

KMWorld is de leidende informatieaanbieder voor leveranciers van kennismanagement-, documentmanagement-, en content managementsystemen. Meer dan 50.000 abonnees worden geïnformeerd over de componenten en processen - en bijbehorende succesverhalen - die samen oplossingen vormen ter verbetering van bedrijfsprestaties. KMWorld is een onderdeel van Information Today, Inc.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Information Access Solutions die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.