Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT
17 maart 2006

Nieuwe manager bij BaS Legal
Olaf Kruisinga benoemd als manager van nieuw kantoor in Maastricht

Mr Olaf Kruisinga (32) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht en Universiteit Utrecht. Hij was hiervoor actief als interim-bedrijfsjurist bij KPN en de NS en werkzaam als hoofdredacteur bij Tips & Advies, een juridisch adviesblad voor het MKB. Per 1 maart 2006 is Olaf Kruisinga benoemd tot manager van BaS Legal in Maastricht.

"BaS Legal is al vijf jaar actief in Amsterdam. Het openen van een kantoor in Maastricht heeft als voornaamste reden dat wij ons willen richten op een pan- Europese markt. Maastricht is daar de ideale locatie voor. De Duitse markt zou een goede volgende stap kunnen zijn" aldus kersverse manager Olaf Kruisinga. "Daarnaast heb ik, samen met twee partners van BaS, gestudeerd in Maastricht en beschikken wij over een goed lokaal netwerk én kennis van de markt. Last but not least zien wij te vaak goede juristen vertrekken naar de Randstad. BaS wil ervoor zorgen dat deze professionals in de regio actief blijven".

Over BaS Legal
BaS Legal is van origine een bureau van interim-juristen. Vijf jaar na de oprichting in 2001 is BaS gegroeid naar een fullservice legal boutique met drie partners en dertien medewerkers. De ervaren consultants van BaS Legal leveren bedrijfsjuridisch advies tegen een lager tarief dan in de reguliere advocatuur gebruikelijk is. BaS Legal is daarom een zeer betaalbaar alternatief voor de advocatuur. Daarnaast beschikt BaS over een netwerk van circa 200 juristen die inzetbaar zijn voor interim-opdrachten. Deze juristen zijn veelal afkomstig uit het (inter)nationale bedrijfsleven, de advocatuur of de overheid. Sinds kort biedt BaS ook een persoonlijk ontwikkelingstraject voor juristen onder de naam BaS Coaching. BaS is gevestigd in Amsterdam en Maastricht en ook actief in Parijs en Londen.

Meer informatie op www.baslegal.nl



Ingezonden persbericht