Gemeente Heerlen

Zojuist stuurde ik u een persbericht over de installatie van de nieuwe gemeenteraad van Heerlen. In dat bericht is een onvolkomenheid geslopen. De naam van de fractie van Leefbaar Heerlen is daarbij niet vetgedrukt en kan daarom gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

18 Nieuwe raadsleden
Gemeenteraadsleden Heerlen geïnstalleerd

De nieuwe gemeenteraad van Heerlen kwam voor de eerste keer bij elkaar op donderdag 16 maart. Tijdens die bijeenkomst zijn alle raadsleden geïnstalleerd. Vanaf dat moment is hun werk als raadslid feitelijk begonnen.

Op dinsdag 14 maart was de laatste bijeenkomst van de gemeenteraad in oude samenstelling. In die vergadering heeft de 'Commissie voor de geloofsbrieven' de gegevens van alle nieuw gekozen raadsleden onderzocht. Aan de hand van het advies van de commissie heeft de raad toen besloten dat alle nieuw gekozen leden worden toegelaten tot de gemeenteraad.

In de komende periode ziet de gemeenteraad van Heerlen er als volgt uit: SP
Riet de Wit-Romans, Peter van Zutphen, Piet Brauer, Ron Meyer, Wim van Kempen, Jeanine Hoefnagels, Yolanda Claessens-Schepers, Dick de Liefde, Edwin Bus, Petra Smeets, Ger Meesters. PvdA
Nico Pelt, Yvonne Moonen, Karel Scholtissen, Wim Kortekaas, Barry Braeken, Philly Larik-Langohr, Roger Dols, Jan Bertholet. CDA
Charles Claessens, Kleis Adema, Hannie Heine-van Dartel, Trudie Souren-van de Geijn, Ger Vankan. Stadspartij Heerlen
Nico Aarts, Loek Damen, Driek Portiek, Paul Hazen. Leefbaar Heerlen
Rein Hummel, Bertus Luchies, Mohamed Ben Moussa.
VVD
Jos Offermans, Ans Winkens, Dries Lodewijks
Ouderen Partij Heerlen
Mechteld Wouters, Wiel Gouders.
GroenLinks
Sajjad Rahnama.

HEERLEN, 16 maart 2006
Bureau Griffie
Monique Leurs
(045) 560 43 67
m.leurs@heerlen.nl

-----------------------


---- --