St. Patricks' Day in Utrecht

Dit jaar arriveert St. Patrick per trein

UTRECHT, 20060303 -- We zijn erg blij u te kunnen meedelen dat dit jaar het derde St. Patricks' Day Festival plaatsvindt op 18 maart a.s. op de fantastische lokatie van het Nederlands Spoorwegmuseum te Utrecht. St. Patrick wordt om tien uur verwacht.


Dit jaar zijn de evenementen voor het hele gezin, het beste in Ierse cultuur, dans en muziek. U krijgt ook de kans om Ierse producten te leren kennen, inclusief Irish Stout!

Cultureel Programma
Om het honderdste geboortejaar van Samuell Beckett te vieren is het culturele programma geheel gewijd aan deze beroemde Ierse toneelschrijver.

Podium
Op het podium kunt u verschillende optredens zien van de dansers van de Redmond School of Irish Dancing uit Den Haag die hun Ierse dansen zullen demonstreren. Ook kunt u genieten van de fantastische vocalen van het Arnhems Shanti-koor 'Bakboord'.
De muzikale finale wordt verzorgd door niemand minder dan Michael Robinson, de Ierse singer/songwriter uit Utrecht.
De optredens duren van 11.00-17.00 uur.

Maak dit allemaal mee en geniet ook nog eens van de gelegenheid het Nederlands Spoorwegmuseum te ontdekken, een fascinerende, interactieve reis door de vele aspecten van het spoor en zijn impact op Nederland.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.stpatricksday.nl, of via de volgende organisaties:
VVV Utrecht, Vinkenburgstraat 19, Utrecht
The Embassy of Ireland, Dr Kuyperstraat 9, 2514 BA The Hague, Tel : +31 (0)70 363 0993
The Irish Club Netherlands, mailto:irishclub_nederland@yahoo.co.uk
Vereniging Nederland-Ierland,
The Ireland Netherlands Business Association



Ingezonden persbericht