Toenadering Farma Reinforcements Group en Ocean Pharma GmbH

Besprekingen over distributie van o.a. CuraMar(TM) in Nederland

ARNHEM, 20060317 -- Beide bedrijven hebben aangekondigd besprekingen te beginnen voor een overeenkomst betreffende de distributie van humane en veterinaire producten van Ocean Pharma GmbH in de Benelux.


* Door de overeenkomst, kan Farma Reinforcements Group de exclusieve rechten verkrijgen om de producten van Ocean Pharma GmbH (waaronder het uiterst succesvolle cosmetische product CuraMar(TM)) in Nederland te importeren en te distribueren, en indien succesvol, in een volgend stadium in alle Benelux landen.

* Ocean Pharma GmbH is als zakelijke partner gekozen vanwege de goede en uitgebalanceerde productportfolio. "We zijn overtuigd dat deze producten een grote bijdrage zullen vormen voor het verbeteren van de resultaten van voet -en huidverzorginginstituten, zoals bijvoorbeeld pedicures en podotherapeuten, die werkzaam zijn op dat terrein", aldus de heer D. Allewelt, oprichter en eigenaar van Farma Reinforcements Group.


Farma Reinforcements Group heeft haar kantoor in Arnhem. Het bedrijf dat in 2006 is uitgebreid met diverse Business Units is ontstaan uit het in 2005 opgerichte Recruitment bureau Farma Careers. www.farmacareers.nl De producten van Ocean Pharma GmbH worden ondergebracht in de Business Unit Farma Ceuticals.

Ocean Pharma GmbH is een Duits privé-bedrijf, dat producten met natuurlijke ingrediënten ontdekt, ontwikkelt en produceert voor humanitair en veterinair gebruik. In de herfst van 2005 introduceerde Ocean Pharma GmbH CuraMar(TM) in Duitsland. Ambitieuze verkoopdoelstellingen werden gehaald en zelfs overschreden. Nu reeds zijn er meer dan 1000 afnemers, die CuraMar(TM) gebruiken. Ocean Pharma GmbH is nu op zoek naar partners voor de verdere promotie van CuraMar(TM) en anderen producten in andere landen binnen de EU.
Het bedrijf is gevestigd in Reinbek (Hamburg) Duitsland. www.ocean-pharma.de