Gemeente Schiedam


Mozart play-in

Zaterdag 18 maart organiseert Muziekcentrum OpMaat een MOZART play-in in de Blauwe Brug te Schiedam.

Deze dag zullen er verschillende composities ingestudeerd worden van W.A.Mozart en tijdgenoten. Iedereen die fluit, viool, klarinet, basklarinet, hoorn, trompet, trombone, fagot, blokfluit, altviool, cello, contrabas, hobo of saxofoon speelt en 1 jaar of langer speelt, kan meedoen. Ook voor piano en slagwerk is er, weliswaar beperkt, mogelijkheid om mee te doen.

's Morgens en 's middags zal er gerepeteerd worden. Om 16:00 uur is de uitvoering en zijn alle fans, familie en vrienden welkom om te komen luisteren wat muzikanten in een dag repeteren klaarspelen. Op het programma staan onder meer ronda alla turca, eine kleine Nachtmusiek en de kindersymfonie van L.Mozart.

Deze dag staat onder leiding van Ellen van den Berg. Naast haar functie als dwarsfluit docente geeft zij leiding aan het dwarsfluit-ensemble "Overdwars" en dirigeert zij nog verschillende verenigingen uit de regio.

Aanmelden kan door middel van een inschrijfformulier, te verkrijgen bij de administratie van OpMaat, Meidoornstraat 30 te Vlaardingen . Je kunt het formulier ook downloaden bij www.muziekcentrumopmaat.nl of bestellen via (010) 4709940.