Curiosa- & Antiek markt 18+19 maart Beursgebouw Eindhoven

Beursgebouw eindhoven

Op zaterdag 18 maart en zondag 19 maart 2006, vindt in het Beursgebouw te Eindhoven twee dagen lang de mooiste Antiek- en Curiosamarkt van Nederland plaats. U vindt er van alles van mooi antiek en curiosa, leuke verzamelobjecten tot spullen uit grootmoeders tijd. Op deze Curiosa Tweedaagse etaleren maar liefst 125 standhouders hun uitgebreide en mooiste assortiment van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van klein zilverwerk tot grote meubels, schilderijen, glaswerk, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz.

Steeds vaker gaan mensen hun nieuwe inrichting aankleden met mooie oude voorwerpen en spullen uit grootmoeders tijd. De jacht naar voorwerpen met een zekere kunstzinnige waarde kan het beste in Eindhoven worden geopend want succes is daar verzekerd. Vaak denken mensen dat alle antiek erg duur is, maar in Eindhoven zal blijken dat er met iedere beurs iets te kopen is!

Dat is de kracht van Curiosa Wereld Eindhoven 18+19 Maart.

Op zaterdag zijn er taxateurs aanwezig om al uw meegebrachte antiek en curiosa te taxeren. Heeft u altijd al willen weten wat dat mooie schilderij, dat u van uw opa gekregen heeft, waard is, laat het dan taxeren. Kom dus niet met lege handen naar Eindhoven, maar neem uw exclusieve bezittingen mee voor een gratis waardebepaling.

Curiosa Wereld Eindhoven is beide dagen geopend van 10-17 uur.

De toegang bedraagt voor volwassenen euro 5,--. Kinderen onder begeleiding t/m 12 jr. gratis.

Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622,

Email : info@uitgaanskrant.nl
Zie ook : www.vlooienmarkten.nl

---