TROS

Hilversum, 14-03-2006
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 18 maart
Radio 2 - 16.00 uur

HENK WESTBROEK EN THÉ LAU TE GAST
BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 18 maart staat TROS MUZIEKCAFÉ geheel in het teken van het Nederlandse lied tijdens het Weekend van het Nederlandse Lied op Radio 2. Alles is Nederlands wat de klok slaat!

Van 16.00 tot 17.00 een uur lang aandacht voor Henk Westbroek en zijn band aan de hand van zijn oude hits en eerdere interviews. In TROS MUZIEKCAFÉ brengt hij ook een aantal nummers van zijn net uitgebrachte dvd 'Alsof er niets gebeurd is' ten gehore.

Verder te gast in TROS MUZIEKCAFÉ:
Ton Engels speelde in de jaren '80 en '90 zogenaamde blowbeat. Tegenwoordig is hij niet alleen muzikant, maar sinds 2000 ook docent 'songwriting' aan de Fontys Rock Academie van Tilburg. Samen met componist Egbert Derix maakte hij een Nederlandstalige cd waar hij zaterdag meer over vertelt en natuurlijk zingt hij een aantal nummers van deze cd.

Thé Lau heeft weer een nieuwe cd gemaakt met daarop de single 'Vreemd'. Gelijk met de cd kwam vorige maand ook zijn boek uit: 'Muziekverhalen in mono en zwart wit'. Voor zijn optreden in TROS MUZIEKCAFÉ brengt Thé Lau pianist Jan-Peter Bast mee en zingt in de studio ook zijn grootste hit 'Iedereen is van de wereld'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/