Gemeente Katwijk

actueel

---

Katwijk in concert

Zaterdag 18 maart: tijd voor Katwijk in concert! Dit groots opgezette concert vindt plaats op het Marinevliegkamp Valkenburg. De zaal gaat om 18.30 uur open, terwijl het concert om 19.30 uur van start gaat met een spectaculaire opening. De 3.000 beschikbare kaarten gaan inmiddels in sneltreinvaart over de toonbank, dus wie dit nog niet eerder vertoonde muziekspektakel wil meemaken, doet er goed aan snel een kaart te bemachtigen. Bovendien is het de allerlaatste kans om zo'n groot evenement binnen de hekken van Marinevliegkamp Valkenburg te bezoeken.

Katwijk in concert is een initiatief van de gemeente Katwijk. Daarbij werkt de gemeente nauw samen met ondermeer vijf muziekverenigingen, twee koren en vier Oranjeverenigingen. Met Katwijk in concert heet de gefuseerde gemeente haar inwoners van harte welkom in de nieuwe gemeente Katwijk. Het is een feest door Katwijkers, voor Katwijkers. En met Katwijkers worden in dit geval Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers bedoeld. Maar natuurlijk zijn ook oud-inwoners van de gemeente(n) en andere belangstellenden van harte welkom!

Spetterend
De avond belooft een spetterende aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten te worden in een opzet die sterk doet denken aan die van de Night of the Proms. Klassiek, pop, musical en rock wisselen elkaar in een avondvullende programma af. Naast optredens van de locale muziekverenigingen, die gezamenlijk een groot orkest vormen, zijn er sterren als Danny de Munk, Petra Berger en Cor Bakker te bewonderen. Ook popacts van eigen bodem als Sweet Loraine en Den Hollander en Van Duijn treden voor het voetlicht. De avond wordt knallend afgesloten met een grande finale en een slotoptreden van de Haagse formatie Midnight Temptation, aangevuld met een ronduit razend populaire mistery guest.

Kaartverkoop
Kaarten zijn voor EUR 10,00 per stuk te koop bij Music Club (Voorstraat, Katwijk aan Zee), Music Shop North End (Hoornesplein, Katwijk aan Zee), Kantoorboekhandel van den Berg (Achterweg, Katwijk aan den Rijn), De Gulle Bottelier (Hoftuin, Rijnsburg), Slijterij 't Vaatje (Oegstgeesterweg, Rijnsburg), Drogisterij Oosterlee (Marktveld, Valkenburg) en Keurslagerij Timmers (Broekweg, Valkenburg). Leden van de Rabobank krijgen EUR 2,50 korting op hun kaart als zij die aanschaffen bij een van de drie kantoren van Rabobank Katwijk. Bij de kaart zit een gratis CD met daarop `Katwijk heeft het allemaal', het speciale Katwijk in concert-lied. Verder staat er voor iedereen bij binnenkomst een gratis kopje koffie klaar. Parkeren op het terrein van het Marinevliegkamp Valkenburg is gratis. Koopt u een kaart, dan bent u tevens verzekerd van een zitplaats op de tribune.

Meer informatie
Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te verkrijgen via de website, www.katwijkinconcert.nl, of bij Linda van den Berg (werkgroep PR), telefoon 071-4019476 of 06-51333662, of via e-mail: info@katwijkinconcert.nl.