Digitale Gemeente Houten

GroenLinks Houten maakt wethouderskandidaat bekend

zaterdag 18 maart 2006 - Bron: GroenLinks

In navolging van de andere partijen in Houten maakt GroenLinks Houten hierbij haar wethouderskandidaat bekend. De wethouderskandidaat voor GroenLinks Houten is de heer Jan Koudijs, thans raadslid voor GroenLinks te Leersum (gemeente Heuvelrug).

In Jan Koudijs heeft GroenLinks, binnen de korte termijn die de onderhandelingen toestonden, een ijzersterke kandidaat-wethouder gevonden die gaat voor een beleid dat mens en milieu centraal stelt.

Met de kandidatuur van de heer Koudijs geeft GroenLinks tevens de intentie aan deel uit willen maken van een stabiel, creatief en solide college in Houten.
Deze kandidaat past uitstekend in een constructief college dat de komende vier jaar actief werkt aan een doordacht beleid voor Houten en een solide uitvoering daarvan.

De heer Koudijs heeft aanzienlijke bestuurlijke ervaring: hij is bijna 10 jaar wethouder geweest voor GroenLinks in de gemeente Leersum. Bij de herindeling in de gemeente Heuvelrug is hij buiten het college gebleven door het akkoord van CDA en VVD, waardoor hij nu raadslid is.

Met Jan Koudijs beschikt GroenLinks over een communicatief vaardige kandidaat met leidinggevende kwaliteiten. Hij is een bestuurder in hart en nieren, gelijkmatig in onderhandelingen, consensusgericht en creatief. Jan Koudijs is tevens werkzaam als banketbakker in Leersum, en als medewerker in de wereldwinkel. Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook uit zijn lidmaatschap van diverse besturen op het gebied van milieu, natuur en cultuur.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).