Dienstenbond CNV

Eindbod VHD voor CAO
18-03-2006

Op 15 maart jongstleden is er onderhandeld over een CAO voor iedereen werkzaam bij de VHD. Helaas heeft dat niet tot overeenstemming geleid. De VHD heeft uiteindelijk een eindbod gedaan.

Vakorganisaties hebben hun best gedaan om tot overeenstemming te komen over een CAO. Daarbij is in de onderhandelingen zoveel als mogelijk rekening gehouden met uw wensen voor een nieuwe CAO. Helaas is het niet gelukt om tot een gezamenlijk resultaat te komen. De VHD heeft uiteindelijk een eindbod gedaan. Dit eindbod zal de VHD de komende tijd aan u presenteren in personeelsbijeenkomsten. Daar de VHD het bod heeft gedaan, vinden wij het niet meer dan logisch dat zij dat bod ook uitlegt. Een eindbod houdt in dat de werkgever een bod doet, waar niet meer over onderhandeld kan worden. Wij willen dit eindbod in een gezamenlijke ledenvergadering aan u ter stemming voorleggen. Vanzelfsprekend doen wij dit nadat u de uitleg van de VHD heeft gekregen.

Op 9 mei 2006 zijn wij vanaf 15.00 uur bij de VHD in Amsterdam, Joop Geesinkweg 801. Op 10 mei vanaf 19.30 uur in Deventer in het FNV-gebouw , Gotlandstraat 2A.

Alleen leden hebben stemrecht en zijn welkom op deze bijeenkomst. Wij rekenen op uw komst.

( Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Ike Wiersinga (i.wiersinga@cnvdibo.nl of telnr 023-5651052