2e persbericht van zaterdag 18 maart 2006

Eindhoven, 18-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachte inbraak aan

In een woning op de Kempensebaan is zaterdag rond 10.55 uur een 45-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de woning ingebroken te hebben. Een ruit van de woning was vernield. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Mierlo: Ingebroken bij bedrijf

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Nijverheidsweg tussen vrijdag 17.15 uur en zaterdag 6.50 uur zijn diverse goederen buitgemaakt. Het hekwerk werd opengeknipt en de nooddeur werd opengebroken. Een grote hoeveelheid gereedschap, enkele computers, enkele mobiele telefoons en een fiets werden weggenomen. Een Volkswagen LT bedrijfswagen met het kenteken VN-DV-65 werd eveneens meegenomen.

Son: Inbraak in woning

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een woning aan de Roerlaan. Er werd een gat in de keukendeur geboord. De buit bestond uit een antieke klok, barometer, vaas en bord.

Valkenswaard: Jongens aangehouden voor vernielen winkelruit

Op de Karel Mollenstraat zijn zaterdagochtend rond 1.45 uur een 15-jarige jongen uit Veldhoven, een 15-jarige jongen uit Valkenswaard en een 16-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. De drie worden er van verdacht eerder die ochtend de ruit van een winkel in die straat te hebben vernield. Zij zijn na verhoor heengezonden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Auto gestolen

Tussen vrijdag 22.10 uur en zaterdag 8.20 uur is vanaf een oprit bij een woning aan de Kavelen een auto gestolen. Het gaat om een grijze Volkswagen Lupo met het kenteken 02-JV-LX.