Heather Nova in Amsterdam en Groningen

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

De Amerikaanse singer/songwriter Heather Nova komt volgend voorjaar voor twee concerten naar Nederland. Onder de naam 'An Inimitate Evening with Heather Nova' geeft zij een akoestisch concert op zondag 19 maart in De Oosterpoort in Groningen en op maandag 20 maart in de Pepsi Stage in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze concerten begint zaterdag 17 december.

Na de succesvolle toernee ter promotie van haar in augustus verschenen album 'Redburn' die haar onder meer naar een uitverkocht Vredenburg bracht, keert de zangeres nu terug naar ons land in een intiemere setting met een akoestisch concert.

Met het album 'Oyster' breekt Heather Nova in 1994 wereldwijd door. Dit album, met daarop de hits 'Maybe An Angel' en 'Walk This World', zorgt ervoor dat de naam van de op Bermuda geboren zangeres gevestigd is. Inmiddels heeft ze 6 albums op haar naam staan en heeft ze met prachtige liedjes als 'London Rain (Nothing heals me like you do)', 'I'm No Angel' en 'Virus Of The Mind' haar kwaliteit als singer/songwriter meermalen, ook live bewezen.

Pre sale
Mensen met een Bill rekening hebben exclusief toegang tot de voorverkoop van dit concert. Bill is het betaalmaatje op MSN Messenger en een rekening kan door iedereen gratis worden geopend. De pre sale loopt van woensdag 14 december 10.00 uur tot vrijdag 16 december 18.00 uur.

An Intimate Evening with
HEATHER NOVA
sponsored by SNS Bank

Zondag 19 maart 2006
Oosterpoort, Groningen
Entree: EUR 27 (excl servicekosten)
Aanvang: 20:30 uur.

Maandag 20 maart 2006
Pepsi Stage, Amsterdam
Entree: EUR 34, EUR 32 (excl servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur.

Kaartverkoop start zaterdag 17 december om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (