Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 17-02-2006 16:16


Wegens overweldigend succes van de rockmusical Jesus Christ Superstar worden er in diverse steden in het land extra voorstellingen gespeeld. Inmiddels zijn er van de eigenzinnige Nederlandse versie van de wereldberoemde rockmusical Jesus Christ Superstar al bijna 150.000 kaarten verkocht.

De extra voorstellingen worden gespeeld in:
Theater de Oranjerie, Roermond, 19 maart
World Forum Theater, Den Haag, 28 maart
Theater aan het Vrijthof, Maastricht, 22 april (matinee) Martini Plaza, Groningen, 4 juni (twee voorstellingen, matinee en avond)

Andrew Lloyd Webber en Tim Rice creëerden aan het einde van de roerige jaren zestig de rockopera Jesus Christ Superstar. Een moderne, gedurfde en omstreden interpretatie van de laatste zeven dagen in het leven van Jezus Christus. Jezus wordt daarin op menselijke en invoelbare wijze geportretteerd als een man die, op het hoogtepunt van zijn invloed en roem, het vertrouwen verliest van Judas, die vermoedt dat de mythe rondom de man Jezus belangrijker is geworden dan hetgeen hij predikt in naam van God.

De rol van Jezus Christus wordt gespeeld door Dieter Troubleyn, Judas Iskariot wordt gespeeld door Martin van der Starre en Casey Francisco speelt de rol van Maria Magdalena.

Jesus Christ Superstar is t/m juni 2006 te zien in diverse theaters in Nederland. Reserveren kan via de theaters of via TopTicketLine 0900-300 5000 (45cpm) Meer informatie: www.musicals.nl/jcs

Noot voor de redactie,