Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SOUND OF 'ROCKING' MUSIC!
19 MAART SPECTACULAIR OPTREDEN NENA
IN ZILLERTAL ARENA

Amsterdam, februari 2006 - Op 19 maart komt zangeres Nena - de grondlegster van 'Die Neue Deutsche Welle' - naar het bruisende Zillertal Arena. 21 jaar na haar superhit '99 Luftballons' is Nena succesvoller dan ooit. De Duitse Rockgroep luidt tijdens een open-air mountain concert het extra lange zonneskiseizoen in. Bij aankoop van skipassen vanaf vier dagen is de entree voor het concert inbegrepen.

99 luftballons.
De 45 jarige rockster Nena - die eigenlijk Gabriele Susanne Kerner heet - boekte jaren geleden grote successen met het nummer "99 Luftballons". Dit was onder meer in Nederland een nummer 1 hit. Sinds 1989 is Nena haar solocarrière gestart en scoorde ze samen met Kim Wilde een hit met "Anyplace, anywhere, anytime". Vorig jaar maart lanceerde ze nog de singel "Liebe ist" en de dubbel cd "Willst du mit mir gehen".

Nena in de arena
Zillertal Arena is dit voorjaar de place to be. 19 maart is Nena live te zien bij het open air concert op de Rosenalm in Zillertal Arena, waar ze alle bekende nummers de revue laat passeren. Vanaf 13.00 uur start het programma. Met uitzicht op de majestueuze Zillertaler Alpen onder het genot van Tiroolse versnaperingen belooft het een onvergetelijke middag te worden. Iedereen die minimaal een vierdaagse skipas koopt, kan op vertoon daarvan gratis het concert bijwonen. Dus wees er snel bij!

Lang seizoen
Dit jaar is het skiseizoen langer dan ooit! Tot 23 april is het Zillertal Arena open voor winterplezier. Dankzij de hoge ligging en een uitgebreid systeem van sneeuwkanonnen, is er sneeuwgarantie tot ver in het seizoen.

Het in Tirol (West-Oostenrijk) gelegen Zillertal Arena - ook wel het nummer 1 winteroord genoemd - is een van de grootste en meest moderne skigebieden van Oostenrijk. Na de fusie met de Gerlosplatte in 2002, zijn ook de dorpen Zell, Gerlos, Hippach, Königsleiten, Wald en Krimml toegevoegd aan dit gebied. De hoge ligging en een uitgebreid systeem van sneeuwkanonnen, geven sneeuwgarantie tot ver in het seizoen. In totaal is er ruim 625 kilometer aan skipistes en zijn er 53 moderne liften, die 78.000 personen per uur kunnen vervoeren. Tijdens het hoogseizoen telt het gebied meer dan 20.000 wintersportliefhebbers. Vanuit Nederland is Zillertal Arena goed te bereiken met de auto, per trein naar Jenbach (Bergland Expres, ICE) en per vliegtuig naar Innsbruck (SkyEurope, Transavia). Dankzij deze uitstekende bereikbaarheid is het voor Nederlanders een aantrekkelijk gebied. De aanwezigheid van Nederlands sprekende skileraren, is bovendien een pré, zeker voor de kleine skiërs! Kijk voor meer informatie over het Zillertal Arena op de website www.zillertalarena.com.