Dansworkshop teresa espinosa uit la

AMSTERDAM, 20060313 -- Op zondag 19 maart 2006 organiseert Dutch Dance Agency in samenwerking met DanceStreet een exclusieve workshop met top choreografe Teresa Espinosa. De workshop, inclusief warming up van Roy Jonathans, wordt gehouden van 20:00-21:45 in DanceStreet, 1e Rozendwarsstraat te Amsterdam.


Teresa Espinosa is al lang geen onbekende meer in de Amerikaanse danswereld. Op dit moment tourt zij met niemand minder dan P!nk door Europa en heeft tijd vrij weten te maken voor een exclusieve workshop in Amsterdam. De exclusiviteit zit in het feit dat er maar één workshop zal zijn met niet meer dan 70 plaatsen.

Teresa heeft gedanst voor grote sterren als Britney Spears, Janet Jackson, Destiny's Child, Jennifer Lopez en Prince. Ook choreografeerde zij voor o.a. Nike, Missy Elliott, Jay-Z, Mariah Carey, Britney Spears én Janet Jackson, waarvoor ze werd genomineerd voor een Emmy award. Multitalent Teresa heeft veel meer noten op haar zang. Zo zagen wij haar in films als You Got Served en The Fighting Temptations en is zij onderdeel van de L.A.-based Hip Hop formaties The Groovaloos en The BeatFreaks. Check www.dutchdanceagency.nl voor twee filmpjes voor een indruk van haar werk.

Vanaf hun eerste reis naar Los Angeles heeft Dutch Dance Agency goede contacten weten te leggen met Amerikaanse dansers en choreografen. Nu Teresa hun onlangs benaderde voor de mogelijkheid tot een workshop, besloten zij het natuurlijk met beide handen aan te nemen. Net als hun vorige workshop met Maryss from Paris (gewerkt met o.a. Missy Elliott en Justin Timberlake) zal Artistic Director Roy Jonathans (Idols, Nike, Mexx) wederom de funky warming up verzorgen. TMF heeft destijds met de tv-programma's "Re:action" en "Play" exclusief verslag gedaan. Houd ook dit keer Re:action in de gaten, wie weet zijn er nu weer gratis kaarten te winnen voor deze workshop.

Bij het verschijnen van dit artikel is de kans groot dat er geen kaarten maar zijn. Check voor de zekerheid www.dutchdanceagency.nl. Bezoekerskaarten ad ¤ 5,- zijn aan de deur verkrijgbaar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ingezonden persbericht