Ingezonden persbericht


Groot kinderkoor samen met sopraan in groentekas van het Eco-park

Lentekriebelsconcert op De Kleine Aarde

WAT: Op 19 maart organiseert De Kleine Aarde, onder het motto 'Er zit muziek in De Kleine Aarde' voor de tweede keer dit jaar een muzikale happening met rondleidingen door tuinen. En natuurlijk hapjes & drankjes! Bent u van plan om een verfrissende wandeling te maken, wilt u opgewarmd worden in deze koude dagen, dan nodigen wij u uit om langs te komen en onder het genot van iets lekkers te genieten van een leuke zondagmiddag!

MUZIEK: Classic meets Musical! Sopraan Rhea Knipscheer treedt samen met jeugdkoor Joy uit Oss op. Dit koor van formaat bestaat uit meer dan 100 kinderen. Zij brengen zingend en dansend een aantal nummers uit hun repertoire, waaronder bekende musicals als West Side Story.

WAAR: De Kleine Aarde, Centrum voor een Duurzame Leefstijl in Boxtel, het enige recreatieve en educatieve eco-themapark in Nederland (Klaverblad 1, Boxtel). De groentekas is speciaal voor deze gelegenheden omgetoverd in een heuse groene concertzaal van glas.

WANNEER: Op zondag 19 maart het 'Lentekriebelsconcert' Van 14.00 tot 17.00 uur. GRATIS ENTREE!

EN VERDER: Behalve de muziek, een aanbod aan (h)eerlijke hapjes en drankjes. Ook zijn er op deze dag gratis rondleidingen door de tuinen van De Kleine Aarde. Speciaal voor de jeugdige bezoekers zijn er verschillende speurtochten.




---

Voor alle informatie muzikale zondagen: Meer informatie: Arno Heijkoop, De Kleine Aarde, tel 0411-684921. Voor overige informatie: www.dekleineaarde.nl.


---- --