Persberichten district Heuvelrug, 10.30 uur

Utrecht, 19-03-2006

Alcoholcontrole

VEENENDAAL/RENSWOUDE- Op verschillende locaties werd van 20.30 uur tot 03.30 uur een alcoholcontrole gehouden. In taal werden 356 blaastesten afgenomen bij bestuurders en gingen 3 bestuurders in de fout. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Inbrekers gepakt

DOORN- Op zaterdagochtend werden twee personen aangehouden na een inbraak in een bedrijf. Omstreeks 05.10 uur hoorde een getuige glasgerinkel bij een bedrijf aan de Woestduinlaan. Agenten gingen direct ter plaatse en reden met gedoofde verlichting langs het bedrijf. Plotseling rende een man langs de agenten het bos in. De agenten gingen te voet het bos in maar de man kon niet worden getraceerd. Het bos werd afgezet en de speurhond werd ingezet. Dit hielp kennelijk want de verdachte, een 21-jarige man uit Doorn, liep uit het bosperceel en kon worden aangehouden. In de omgeving werd zijn vriendin, een 18-jarige vrouw, in een auto aangetroffen. Ook zij werd aangehouden. Bij het bedrijf was een ruit van een kantoor vernield.

Eigenwijs

DOORN- Op zaterdagochtend kregen 21 bestuurders een bekeuring omdat ze eigenwijs waren. Op de Dorpsstraat is een geslotenverklaring van kracht ivm wegwerkzaamheden. Van 09.45 tot 10.50 hield de politie hier toezicht. 21 Bestuurders waren eigenwijs en reden toch door en kregen daarom een bekeuring. Overigens waren net zoveel bestuurder het ook van plan, maar doordat ze de agenten zagen staan besloten ze het toch maar niet te doen.