Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt mishandeling

Deil, 19-03-2006 o Vanochtend deed een 65-jarige inwoner van Culemborg aangifte van mishandeling. De man reed rond 11.40 uur over de A2, ter hoogte van Deil, in de richting van de A15. Voor en achter hem reden nog enkele andere autos. Op een gegeven moment merkte de automobilist dat een andere auto, vermoedelijk zwartkleurig, naast hem reed. De bestuurder wilde invoegen en probeerde zijn auto tussen het rijtje autos te manoeuvreren.

De 65-jarige automobilist kon geen ruimte geven omdat hij tussen twee autos in reed. De andere automobilist drukt door en raakte de auto van de Culemborger. Hierop stopte de Culemborger op de vluchtstrook gevolgd door de onbekende automobilist. Het bleek dat het linker voorspatscherm, een wiel en de bumper beschadigd waren. De 65-jarige man wilde de schade gaan regelen met de onbekende automobilist. Deze man kwam op de Culemborger af en zou hem enkele keren in het gezicht hebben geslagen en tegen zijn onderlichaam hebben getrapt. Hierna reed de onbekende man weg.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en zou graag in contact komen met bestuurders die vanochtend over de A2 reden en mogelijk iets van dit incident hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.(05)