Gemeente Berkel en Rodenrijs


Aankondiging voor 55-plusser: bewegen met plezier Bewegen met plezier In de week van 20 t/m 24 maart a.s. kunnen 55-plussers gratis kennismaken met verschillende (sport) activiteiten. Deze week wordt georganiseerd door de gemeente Berkel en Rodenrijs in samenwerking met Sportfondsen Berkel en Rodenrijs B.V., Stuurgroep Ouderen 3B-Hoek en de Hartstichting. De activiteiten worden verzorgd door sportcentra, fysiotherapeuten en verenigingen uit Berkel en Rodenrijs.

Nordic walking Begin maart een uitnodiging in de bus Alle 55-plussers krijgen begin maart een uitnodiging in de brievenbus om deel te kunnen nemen aan activiteiten zoals tennis, gymnastiek, schaken, spinning, dansen, tai chi, zwemmen en yoga. Deelname aan alle activiteiten is gratis en er wordt gesport onder professionele begeleiding. Ook wordt deze week informatie gegeven over een gezonde leefstijl.

Opening en informatiemarkt 20 maart 2006
Op maandag 20 maart om 10.00 uur wordt de week feestelijk geopend in de Oostmeerhal op sportpark `Het Hoge Land'. Daarnaast is er een informatiemarkt van 10.00 tot 16.00 uur.
Op de openingsdag wordt ook de mogelijkheid geboden om een gezondheidstest af te laten nemen.

U kunt zich inschrijven voor deze 'Bewegen met plezier week' via een inschrijfformulier. Houdt uw brievenbus in de gaten!

Laatste wijziging website: 28 februari 2006
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs