Gemeente Reimerswaal


Reinigen rioolstelsels

De gemeente Reimerswaal zal binnenkort starten met het reinigen en inspecteren van de gemeentelijke hoofdriolering in de kern Yerseke. Deze werkzaamheden worden vanaf maandag 20 maart door Reinigingsbedrijf van Gansewinkel en M.J. Oomen Leidingtechniek B.V uitgevoerd en zullen ongeveer 4 weken duren.
Het is mogelijk dat deze werkzaamheden in de uitvoeringsfase enig ongemak met zich mee zullen brengen. Door de druk die in het riool bij het reinigen ontstaat is het namelijk mogelijk dat het waterslot uit de WC wordt geblazen.

We willen u dan ook vriendelijk verzoeken om gedurende deze werkzaamheden het deksel van de WC-bril gesloten te houden. Daarnaast kan door het te gebruiken materiaal enige verkeershinder ontstaan. De uitvoerenden zullen uiteraard trachten deze verkeershinder tot een minimum te beperken.
Op welk moment er bij u in de straat wordt gewerkt is niet goed aan te geven omdat de mogelijkheden van uitvoering steeds worden bepaald door de bereikbaarheid van de straat in verband met geparkeerde auto´s of de mate waarin op dat moment de riolering is gevuld.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen/opmerkingen, dan kunt u zich wenden tot de heer Den Dekker of de heer Tromp van de afdeling Gemeentewerken, telefoon-nummer (0113)-395 296 of (0113) 395 356.
(Geplaatst op: 3---0-2006)