Gemeente Deventer

Week 11, 13 maart 2006

Informatiebijeenkomst over herinrichting bagijnenplein

Ouders van kinderen op de Hagenpoortschool zijn aan de slag met het vergroten van het speelplein van de school. In het kader van Wijkaanpak hebben zij de mogelijkheden onderzocht het plein groter te maken en de verkeersveiligheid te verbeteren. Vervolgens heeft één van de taakgroepleden een plan getekend. Op maandag 20 maart licht de taakgroep dit plan toe. Belanghebbenden en bewoners van de binnenstad zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst en kunnen hun mening geven.

Het voorstel van de ouders voor het aanpassen van het speelplein is uitgewerkt in een plan en bij diverse belanghebbenden (omwonenden, Deventer Binnenstad Management, verkeersdeskundige, brandweer, locatiemanager Groote Voorster, regiomanager Dirk van de Broek, ouderraad en medezeggenschapsraad Hagenpoortschool) getoetst en weer aangepast. De taakgroep wil nu graag de mening horen van bewoners en belanghebbenden binnenstad.

Bijeenkomst

Het programma begint om 20 uur. Wijkambtenaar Lya van Arum opent de avond en geeft informatie over de taakgroep, de relatie met het wijkprogramma en de rol van burgemeester en wethouders. Vervolgens gaat Richard ter Avest (taakgroeplid) in op de aanleiding, werkwijze en status van het plan en tot slot krijgen aanwezigen de gelegenheid tot het stellen van vragen. Naast Ter Avest zijn ook Berto Nijland (wijkagent) en Hennie Eltink (wijkteamlid) aanwezig om vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst is in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkhof 4. Rond 21.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Dan is er gelegenheid om iets te drinken en worden aanwezigen gevraagd mee te denken over detailinvulling van het plan

Publicatiedatum: 13-3-2006

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 13 maart 2006