Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Arthur Japin signeert live op internet bij COSMOX.nl

Vianen, 10 maart 2006 - De nieuwe internetboekhandel COSMOX heeft voor maandag 20 maart aanstaande een bijzondere activiteit op het programma staan: een online signeersessie. Tussen 10.00 en 11.00 uur signeert de auteur van het boekenweekgeschenk, Arthur Japin, live en interactief via het internet zijn boeken voor kopers bij COSMOX.nl.

Wie op 20 maart tussen 10.00 en 11.00 uur een boek van Arthur Japin koopt bij COSMOX, kan de auteur vragen dit boek te signeren. Net als bij elke 'gewone' signeersessie kan de auteur er een persoonlijke boodschap van de koper in zetten. Via een videoverbinding is het signeren van het boek rechtstreeks te volgen op www.cosmox.nl waarbij, vanwege de privacy, alleen de koper kan zien welke tekst Japin in zijn of haar boek aan het schrijven is.

Pieter Middendorp van COSMOX: "COSMOX is een echte boekhandel, boeken en schrijvers staan bij ons centraal. We bieden dus ook service zoals die van elke boekhandel verwacht mag worden, én we organiseren contacten met schrijvers. In dit geval via internet. Arthur Japin heeft de primeur, maar ook voor onze Vlaamse site zullen we binnenkort zoiets gaan doen". De voortschrijdende techniek maakt steeds meer mogelijk en COSMOX is er op gebrand die mogelijkheden aan te grijpen. "Voor zover mij bekend is dit nog niet eerder vertoond. En we hebben nog meer opmerkelijke internetactiviteiten in voorbereiding", aldus Middendorp.

De eerste internetactiviteit is dus de signeersessie met Japin, maandag 20 maart tussen 10.00 en 11.00 uur. Live te zien op www.cosmox.nl. Het event wordt aangekondigd in een radiocommercial, advertenties en banners.

Over COSMOX
COSMOX hanteert niet voor niets de leuze 'Een wereld van boeken': boeken, en informatie over boeken en schrijvers, staan centraal. Daarbij streeft COSMOX naar een uitstekende klantenservice. Basis voor dit alles is een moderne site die 24/7 de mogelijkheid biedt om geïnformeerd te worden, te kiezen en te bestellen. De vakkundige service van het COSMOX callcenter vult dit aan. COSMOX is een activiteit van DirectGroup Bertelsmann, een divisie van Europa's grootste mediaconcern Bertelsmann AG. Bertelsmann is wereldwijd actief en omvat televisiezenders (RTL), platenmaatschappijen (Sony/BMG), b-to-b dienstverleners (Arvato), uitgevers van kranten en tijdschriften (Gruner + Jahr), verkopers van mediaproducten aan consumenten (DirectGroup) en boekenuitgevers (Random House).


- EINDE PERSINFORMATIE -

Noot voor de redactie,