Ingezonden persbericht


BNN.FM dj: Sander Guis

persbericht

Hilversum, 14 maart 2006

Nieuw onderdeel in bnn.fm: de 5 beste

Vanaf maandag 20 maart heeft het webradiostation van BNN een nieuw item: De 5 Beste. BNN.FM wil iedereen de mogelijkheid geven om zijn of haar lekkerste plaat aan te vragen. Het webradiostation weet dan precies wat mensen willen horen én heeft tegelijkertijd een leuke lijst die samengesteld is door echte muziekfreaks. De komende weken kun je luisteren naar De 5 Beste op de snelweg, tijdens het gamen, ná de seks en op de plee.

BNN.FM-presentator Sander Guis: 'Na de opstart van vorig jaar groeit BNN.FM meer en meer. Het is een succes en daarom blijven we ook continu nieuwe, leuke dingen verzinnen en maken. Naast De 5 Beste blijven er nieuwe items komen die het gevoel van een écht radiostation op internet alleen maar zullen versterken. Daarin zoeken we bewust naar zoveel mogelijk interactie met de luisteraar.'

Op BNN.FM worden 24 uur per dag en zeven dagen per week de beste nummers van de afgelopen 25 jaar uitgezonden. Van pop tot rock en dance: bij BNN.FM hoor je elk uur andere platen. Mocht je alvast je vijf beste willen doorgeven, dan kan dat via www.bnn.fm.

BNN.FM is overal te beluisteren, zelfs als er geen computer is, hoef je niets te missen, want je kunt het ook podcasten. Dat betekent dat alle onderwerpen te downloaden zijn en dat je ze op een later moment via je computer of mp3-speler kunt beluisteren. BNN's radiostation vind je op www.bnn.fm.

Meer informatie: BNN Communicatie
Roos Franssen, tel: 035-6555321, fax: 035-6555322, mail: roos.franssen@bnn.nl